My Week in Instagram

november 26, 2012 at 20:13

1. Teenage-hvalp Zeus, 2. Græskar-spelt-suppe, 3. Snack-tid, 4. og 5. Fødselsdagsmiddag for drengens mor på Big Due, 6. Pit-stop på Holm’s Bageri, 7. Lørdagstapas med drengen, 8. Foræret gulerodskage fra Nordisk Brødhus, 9. Søndagsmorgenmad. 

 

Så blev det mandag igen og tid til at se tilbage på endnu en uge i Instagram. Det var en uge der gik med besøg hos den søde vuf Zeus, som er blevet så stor siden jeg så ham sidst. Resten af ugen brugte jeg så på at spise, hvis man skal tro billederne.

 

Jeg var bl.a. ude og spise med drengen og hans forældre til endnu en fantastisk fødselsdagsmiddag, hvor jeg fik lækker bruchetta og oksemørbrad med trøfflesauce. Total den efterfølgende mavepine værd, fordi jeg havde spist alt for meget! Fredag gik med juleshopping med sødeste Stephanie, og efter at have travet igennem, hvad der føltes som hele København, blev det tid til et lille pit-stop på Holm’s bageri med en tiltrængt sandwich og kaffe.

 

Resten af weekenden blev tilbragt med total afslapning sammen med drengen – og lækkert brød fra Nordisk Brødhus til lørdagstapas i store mængder, en gulerodskage, jeg fik foræret af ejeren af bageriet, fordi den var en smule brændt for som han sagde: “Hvis jeg så synes, at den smagte godt, så kunne jeg jo købe den næste gang”. Og det vil jeg helt sikkert gøre! Jeg er meget glad for Nordisk Brødhus!

 

English: It’s Monday again and time to look back at another week in Instagram. A week where, if you believe the photos, I just ate and ate!