My Week in Instagram

november 18, 2012 at 21:01

1. Kage og te på Tante T, 2. Ny yndlings t-shirt, 3. Drømmer om fine sko fra MMM x H&M, 4. Ally tigger efter ost, 5. Julehund i Hilfiger vinduet, 6. Ally med laser øjne, 7. Bezzerwizzer-dyst, 8. Eftermiddagshygge på Louisiana, 9. Morgentur med Kalle i skoven. 

 

Endnu en uge er gået og hold nu op, hvor jeg føler, at tiden flyver afsted! Det er jo snart december, og så nytår, og så er det 2013. Puha, jeg bliver helt forpustet.

 

Her er lidt billeder i Instagram fra min uge, som blandt andet gik med hyggelig te-date på Tante T, indkøb af ny yndlings t-shirt, som kommer på bloggen i form af et ‘dagens’ snarest. Så ventede jeg over en time på hm.com på at få lov til at savle over de fine akrylplast pumps fra MMM x H&M linjen. Jeg havde besøg af dejlige Ally og hendes søde ejer Anso, og vi bagte græskarkage sammen. Så havde drengen og jeg min ældste bror Jens og hans kæreste Hannah hjemme til middag, græskarkage og en underholdende Bezzerwizzer-dyst fredag aften. Lørdag gik med sen morgensmadhygge med drengen på Nordisk Brødhus og eftermiddagen blev tilbragt sammen med min mor på Louisiana. Selvfølgelig også med en kaffe og kage pause. Søndag morgen gik jeg en dejlig morgentur med min mors hund Kalle i skoven og legede med bold.

 

Og nu er jeg virkelig træt og ville virkelig ønske, at weekenden bare lige var én dag længere denne gang!

 

English: Here are some Instagram photos from the past week. I can’t believe how time flies recently. It’s almost December, then New Years, and then it’s 2013.