Louisiana Butik

november 21, 2012 at 20:45

 {Sort firkantet metal lysestage}

 

Lørdag eftermiddag tog jeg på Louisiana sammen med min mor. Jeg er kommet på Louisiana siden jeg var barn og brugte hele besøget i Børnehuset, hvor jeg sad og lavede krea-projekter. Som voksen elsker jeg stadig at komme på Louisiana og se de forskellige udstillinger.

 

Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at hvad jeg virkelig elsker ved museet, udover den fantastiske beliggenhed og udsigten ud over Øresund, er butikken, som indeholder alt, hvad en design-glad piges hjerte begærer. Jeg kan simpelthen bruge oceaner af tid på at ose i den butik og drømme om, hvordan jeg en dag skal indrette mit fremtidige hus, hvor jeg selvfølgelig har masser af plads (og penge!) at indrette på (/med).

 

Jeg har taget lidt billeder af nogle af de fine ting fra butikken til inspiration til lidt boligindretning – eller måske en julegave eller to. Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig et par af de seje ‘pære’ vaser, det ternede tæppe eller én af de firkantede metal lysetager.

{Ternet tæppe}

{Kantede vaser og stribet tæppe}

{Flettet rensdyrsjulepynt}

{Viskestykker, spækbrædder og lerfade}

{Julepynt i papir}

{Firkantet metal lysestage}

{Kopper og træskåle}

{Sort slangeskindstaske a la Celine}

{Lysestage med fad, fine skåle med sølv belægning og seje ‘pære’ vaser }

{Glas lysestage med læderrem }

{Julepynt på rad og række}

{Plastikkrus i procelæn}

{Grydeladder og kaffekopper}

{Glaserede vaser i sarte pastelfarver}

{Flere coffee table books end man kan drømme om}

{Farvede hyacintglas}