Animal Knit

november 14, 2012 at 13:43
Animal knit

 

Jeg er ret pjattet med de mange forskellige sweatere med dyr på der findes alle steder for tiden. Jeg kunne helt sikkert godt varme mig i den sorte stik med isbjørnen med kronen fra Topshop her til vinter. Jeg synes også, at den lyserøde sweater med kaninen med briller er ret så kær, selvom jeg aldrig går med lyserød. Det passer ligesom ikke så godt til rødt hår – desværre!

 

Tryk på billedet for at se forhandlere og priser.

 

English: I really like the many different knits with animals that are all over at the moment. I could easily snuggle up in the black sweater with the polar bear with the crown from Topshop this winter. I also think, that the pink sweater with the bunny with the big glasses is really cute, even though I don’t wear pink. It doesn’t really suit red hair – unfortunately! 

 

Click on the picture to see dealers and prices.