To-Do List for Fall

oktober 15, 2012 at 16:35

Jeg elsker efteråret og nu hvor bladene rigtigt er begyndt at ændre farve, synes jeg, at det ville være en god idé at skrive nogle af mine efterårsprojekter ned, så kalenderen ikke lige pludselig siger december uden at jeg har fået lavet (nogle af) alle de efterårsrelaterede projekter, som jeg har glædet mig til. For sådan synes jeg desværre tit at det går, jeg har alle mulige idé og gode intentioner, men tiden løber fra mig. Derfor denne liste:

 

1. Arrangere en græskar-udskæringsdag, så jeg kan få lavet en græskarmand eller to til at pynte i de mørke timer på vores altaner.

 

2. Prøve at lave græskarsuppe for første gang.

 

3. Lave varm æblecider, som jeg altid fik i efteråret, da jeg boede i USA, og læse en god bog.

 

4. Tage på svampejagt i skoven og lære om hvilke svampe kan (og ikke kan) bruges til madlavning.

 

5. Begynde på mit ‘lave lys i gamle fine tekopper’-projekt.

 

6. Gå en lang tur i skoven med min mors hund Kalle – og tag tiden til at nyde både stilheden og farverne.

 

7. Øve mig på at tage billeder med min kærestes spejlreflekskamera.

 

8. Få startet på et særligt julegaveprojekt til min stedfar, som kræver, at jeg snart starter, hvis jeg skal være færdig til d. 24. december.

 

9. Bage en græskartærte og en æbletærte og invitere familie eller venner over til en Bezzerwizzer-dyst.

 

10. Få taget en weekendtur op til min kærestes forældres sommerhus og udelukkende bruge tid på hyggelige, rare, dejlige og gode ting.

 

 

English: I love fall and now that the leaves are beginning to change their color, I think it’s time to write down some of my fall projects that I’m determind to do, so it won’t suddently be December and I haven’t done (at least some of) my projects that I’ve been looking forward to do. That happens too often to me, I have a lot of ideas and good intensions, but times just passes without me noticing.