Indretningsinspiration // Plint

oktober 11, 2012 at 21:27

Selvom jeg endnu ikke har fået hul på mine nye indretningsprojekter, så er det ingen hindring for at søge yderligere inspiration. I dag kom jeg tilfældigvis forbi Plint på Købmagergade 50, og ved første øjekast var det de fine pastelfarvede køkkenvægte der fik lokket mig ind i butikken, men der var masser af andre ting, som gør at jeg er nødt til at komme tilbage snart!

{Fine køkkenvægte i pastelfarver}

 

{Den fine mintgrønne køkkenvægt vil jeg gerne have i mit køkken}

 

{Viskestykker til enhver smag}

 

 {Fine pynteting. Jeg vil gerne have glasboksen til at opbevare fyrfadslys i, som jeg er storforbruger af}

 

{Alternative rammer til postkort}

 

{Detajler}

 

 

{Mønstrede vaser}

 

{Yndige billedrammer med enkle blomstermotiver}

 

{Køkkenting i alverdens farver}

 

{Meget farverige tæpper og puder}

 

 {Tæpper med kontrakter. Den lyserøde farve er mere neon i virkeligheden, hvilket man desværre ikke kan se på billedet}

 

{Sadelbetræk og husnumre}

 

{Plint i Købemagergade 50}

 

{Smarte tekopper med indbygget tefilter og låg i fine farver}

 

English: Even though I haven’t started any of my new decoration projects at home yet, I still can’t resist to search for further inspiration. Today I randomly passed Plint and to begin with it was the pretty pastel colored weights that drew me to the store, but there was so many other pretty things that I’ll have to come back soon!