Fund fra høstloppemarkedet

oktober 4, 2012 at 09:21

Da jeg i søndags var til høstloppemarked gik der ikke lang tid inden jeg havde pungen fremme…og igen og igen. Foruden den koral farvede halskæde, som jeg viste frem her, så købte jeg også nogle fine små sart lyserøde (men stadig ikke overpigede….) urtepotter i Bungalow, som også holdte åbent i forbindelse med loppemarkedet – ligesom stort set resten af Ravnsborggades butikker.

 

Jeg fik også fingrene i nogle små søde ‘lysfad’ (jeg aner ikke hvad de hedder) til bloklys eller fyrfadslys, som jeg har ledt efter længe til når jeg gerne vil have bloklys stående på spisebordet.

 

{Mine fine nye lyserøde urtepotter med frisk basilikum og estragon står og pynter i vindueskarmen}

 

{Fire små forskellige sølv ‘lysfad’ til bloklys eller fyrfadslys}

 

English: When I was at the harvest flea market Sunday it didn’t take long before I had my wallet out. Beside the coral colored necklace, that I showed here, I also bought some pale pink (but still not overly girly…) flower pots in Bungalow. I also got my hands on some ‘candle plates’ (I have no idea what they are actually called) for when I want candles to stand on the dining table.