Dagens outfit: Turquoise and Turquoise

oktober 14, 2012 at 16:26

Kjole H&M // Clutch Accessorize // Stiletter B&CO (Gamle, men lignende fås her)// Neglelak Essie ‘Cabi-O-Lait’ 

 

I går var jeg til min veninde Julies fødselsdag. Det var en rigtig hyggelig aften med søde piger, lækker mad, verden bedste dessert (!) og lidt boy band sange skrålet ud af vinduet på 2. sal. Så alt i alt en rigtig skøn fest! :)

 

I går blev også debutten for mit ‘dip dye’ hårprojekt, som jeg snakkede om her, hvilket egentlig fungerede godt nok, men jeg kan se, at min kjole har fået lidt farve på sig, så nu krydser jeg fingre for at det kommer af i vask. Efter en grundig vask er det i hvert fald kommet helt ud af mit hår, men mere om det projekt, og en lille guide til de modige, følger én af dagene.

 

English: Yesterday’s outfit at my friend Julie’s birthday party and my first experiment with dip and dye.