Weekends-løjer: Pigefødselsdag og Finders Keepers

september 16, 2012 at 20:41

Så er en weekend med mere fødselsdagsfejring lørdag og ultimativ søndagshygge ved at være slut – og nu er jeg godt nok træt! Men inden jeg overgiver mig til total filmhygge på sofaen, skal jeg liiiiige dele et par billeder fra weekendens løjer.

Det var, som sagt, en weekend med endnu en omgang fødselsdagsfejring. Denne gang med søde veninder. Menuen stod på grøn karry, jordbærtærte-cupcakes (idéen er tyvstjålet fra Emily Salomon, dog med nogle modifikationer, så den poster jeg lige i morgen) og naturligvis cocktails.

Typisk mig, så glemte jeg at tage billeder af min grønne karry, men den var som nok rimelig standard, og cupcakes er jo meget sjovere at fotografere :) Bordet var pink igen. Jeg havde overskyden dug fra familiefødselsdagen sidste weekend, og så er jeg jo lidt pjattet med pigefarver.

Desværre fik jeg heller ikke taget et ordentligt outfit billede, men jeg så sådan cirka sådan her ud. Undskyld billedets dårlige kvalitet (og modellen…)! Jeg skal vist til at øve mig lidt med både at huske at få taget billederne og kigge i kameraet…

Dress Zara (old) // Necklace Second Female

 

Og ja, jeg havde nok næsten hele tiden en ‘Moscow Mule’ i hånden. Jeg er simpelthen blevet så glad for Moscow Mule(s?!), så I får lige opskriften her:

 

Moscow Mule:

  • Vodka
  • Ginger Ale eller Ginger beer (Jeg brugte ginger ale, da jeg ikke havde held med at finde ingefær øl i hverken Superbrugsen eller Irma, og løb tør for tid).
  • Saften fra en halv lime og/eller sour mix (Opkogt vand, citron- og limesaft sammen med lidt sukker. Afkølet naturligvis).
  • Isterninger

Blandingsforholdet afhænger lidt af éns smagsløg, men man siger vist 4 cl. vodka og så ginger ale for resten af pengene – og et skud lime :)

 

I dag blev så brugt på morgenmadshygge på Nordisk Brødhus sammen med mine søde veninde Stephanie og hendes veninde Sascha. Efterfulgt af mange skønne fristelser for svage sjæle til Finders Keepers. Jeg nåede på meget kort tid at forelske mig i en masse ting!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg kunne sagtens se én af de fine lamper fra Asgerlamper hænge i min stue (det kunne min kæreste desværre ikke) eller mig selv i den fine grå sweater sammen med én af de seje ‘bildæk’-halskæder fra Touché. Men jeg forsøgte at styre mig, så kom kun hjem med fuldstændig fornødenheder :)

En mørkeblå make-up pung (150 kr.) og et gråt læder armbånd med stjerner (62,50 kr.) på fra Stylesnob – og en keychain (50 kr.). Gode (og nødvendige) sager! Jeg har dog ikke opgivet håbet om, at jeg i nærmeste fremtid skal ud i det skønne efterårsvejr med den grå sweater fra Gestuz og halskæden fra Touché :)

 

English: This weekend was spend with yet another birthday celebration, this time I had some girlfriends over for dinner and drinks Saturday night. The menu was green curry and strawberry tart-cupcakes, which was a big hit. Sunday was spend with a fantastic breakfast at Nordisk Brødhus and shopping (and a lot of temptations for weak souls) at Finders Keepers :) I went home with a dark blue makeup bag and a bracelet from Stylesnob – and a keychain.