Twenty-seven

september 12, 2012 at 10:04

I går var det min 27 års fødselsdag….syvogtyve år….På trods af min nye alder, så havde jeg simpelthen den hyggeligste dag med morgen-te med kæresten min, efterfulgt af morgenmadshygge med min mutti på Nordisk Brødhus i Rantzausgade. Jeg cykler tit forbi Nordisk Brødhus og har længe ville besøge det lille bageri. Så for nogle uger siden købte jeg et værdibevis gennem Tipster til 2 x morgenmad – og det var simpelthen så lækkert! Vi fik en masse små skiver økologisk speltbrød, hjemmelavet hindbær- og hybenmarmelade, smør, et perfekt blødkogt æg, Fanø-skinke og den lækreste hjemmelavede ost, som de får lavet i Malmø. Dertil fik vi en bedste kop kaffe længe (!) og en skøn æblemost. Jeg skal helt sikkert tilbage snart og spise morgenmad igen! (Også selvom jeg fik skæld ud af ejeren over at fjerne fedtet fra min skinke :) ).

Mætte og glade drog min mor og jeg på shoppingeventyr i det noget ustadige efterårsvejr gennem Københavns gader. Vores færd tog os blandt andet forbi Lot#29, hvor jeg fik en fin Cathrine Saks halskæde. Vi var også på jeans-jagt, som jeg ellers hader, hader, hader, da jeg har korte ben, brede hofter og en lille talje. (Nice kombination, som gør det at finde bukser der sidder pænt til en udfordring af de helt store). Midt i jeans-prøve-helvedet blev jeg overrasket af min bror og hans søde kæreste med en dejlig ekstra-fødselsdagsgave-flødebolleæske fra Magasin Chokoladefabrik. Ikke dårligt! Og for at gøre det hele endnu bedre, så lykkedes det faktisk at finde to fine par jeans fra Zara, som jeg nok skal vise ved lejlighed.

 

Aftenen blev spenderet på mother i Kødbyen sammen med drengen og den skønneste økologiske surdejspizza og rødvin. Og så fik jeg en fin Jane Kønig halskæde, som jeg havde ønsket mig. Jeg er en meget heldig pige!

 

English: I turned 27 yesterday, and except from the whole turning 27 I had a lovely day. I went to this quaint little bakery called Nordisk Brødhus for breakfast with my mom. I had a lot of difficulties shopping for jeans with my short legs, wide hips and small waist, and yet somehow, I came home with two pair of jeans from Zara. I spent the evening with the boy at the Italian restaurant ‘mother’ in the meatpacking district. And I got a very pretty necklace by Jane Kønig. I’m a very lucky girl!