Søndag med loppefund

september 24, 2012 at 12:43

I går havde en stand jeg på Frederiksberg loppemarked sammen med min stedmor, tante og to grandkusiner. Selvom det var koldt og salget var ret sløjt, var det en rigtig hyggelig dag, og jeg fik da formået at handle for mere end jeg tjente. Det var måske ikke helt det der var meningen, men efter indkøb af kaffe, romkugler, mueslibar og diverse loppefund gav det meget begrænsede salg kun et meget symbolsk overskud og dækkede langt fra standgifterne.

 

Normalt er loppemarkedet kun om lørdagen, men i år havde de arrangeret to ekstra om søndagen, hvor standindtjeningen gik til Congos børn, men det var ligesom om folk ikke havde hørt om de ekstra loppemarkeder på kalenderen, så det var bestemt ærgerligt, for vejret holdt ellers tørt, og vi så solen ved op til flere lejligheder.

{Royal Copenhagens ‘Elements’ i orange}

{Masser af dåser}

{Yndige tekopper}

{Franske chokoladekopper i grøn, blå og lyserød}

{Min grandkusine Olines fantastiske køb: En gine til 50 kr.!}

{En pink latte til at varme sig på}

{Lidt blå himmel og efterårsfarver}

{Te i termokopper til lidt varme til kroppen}

{Loppefund #1: Tekopper til nyt projekt}

{Loppefund #2: Pigeaskebæger, som er en fra min snart 11-årige grandkusine Marika}

{Loppefund #3: Nye og anderledes potter, som jeg tror, at jeg vil plante hvide margeritter i}

{Loppefund #4: Leopard skjortekjole fra Monki til tilfredsstillelse af min dyreprintbesættelse}

 

English: Yesterday I have a booth at Frederiksberg loppemarked together with my stepmom, aunt and two second cousins. Even though it was fairly cold and I didn’t sell much, I had a really nice day. I actually managed to buy more that what I made – counting in the cost of the booth and coffee and snacks through out the day. I came home with some cute teacups for a future project I’m planning, two alternative flower pots, a girlish ashtray that my soon-to-be 11 year old second cousin Marika bought for me and a leopard printed shirt/dress.