Indretningsinspiration // Maduro

september 27, 2012 at 19:19

I går var en ganske kedelig og uinspirerende onsdag med regn og gråvejr, men midt i mit ansøgningsras fik jeg en særledes god nyhed: Min gode veninde og hendes kæreste har købt hus! Og ikke bare hvilket som helst hus, et meget fint og yndigt hus laaaangt ude på landet :)

 

Grunden til at jeg blev særligt glad, udover selvfølgelig at være glad for deres vegne, er at jeg hurtigt blev udnævnt til indretningskonsulent (jeg tror ikke, at kæresten er informeret endnu ;) ) – og jeg elsker elsker elsker indretning og mulighederne i et helt tomt rum. Og i det her tilfælde mange rum!

 

Så da jeg gav mig selv tidligt fri fra jobjagten for at gå ind og prøve/købe den vinterjakke jeg har forelsket mig i (mere om den historie senere), blev jeg nødt til at gå ind og se nærmere på en butik jeg egentlig er gået forbi rigtig mange gange før, men uden at gå ind. Og hold nu op, der var så mange fine ting! Jeg blev så inspireret af at være derinde, at jeg har besluttet mig for at ændre et par ting hjemme hos mig selv. Jeg snuppede nogle billeder med min iPhone, fordi jeg simpelthen var nødt til at dele min begejstring (og mange gode fund), så jeg beklager kvaliteten af billederne.

 

{Maduro*}

{Fine farvede lamper med farvede ledninger. Sådan én kunne jeg godt bruge i hjørnet over sofaen}

{En flot og anderledes bakke med harlequin mønster}

{En skammel med et ligetil budskab}

{Overload i piget porcelæn}

{Turkis bordlampe, som godt måtte stå på mit skrivebord og pynte}

{Inspiration til væggen. Jeg er pjattet med rammer i forskellige størrelser og mange billeder samlet ét sted}

{Farverige tæpper}

 {Den fine butik Maduro* på Frederikborggade 41, 1360 København K}

English: Yesterday was a grey and rainy Wednesday and rather boring and uninspiring until I got some great news: My good friend and her boyfriend has just bought a pretty little house that they had been looking at. I’m really excited for them, but also because I quickly got the position as co-decorator (I don’t think her boyfriend knows about that part ;) ) – and I simply love decorating and especially new empty spaces! So when I let myself off early from job hunting, I found myself walking past a store that I’ve walked by many times before, but never actually gone in. There were so many great things and I got so inspired from my visit that I’ve decided to make some changes at home.