Baby steps…

september 9, 2012 at 15:12

Efter mange overvejelser (og endnu mere snak…) er jeg nu endelig klar til at lave min første post her på min nye blog! (Yay!). Nu jeg langt om længe er kommet igang, kan jeg næsten ikke forstå hvorfor det skulle tage så lang tid førend jeg fik stablet min egen lille blog på benene. Men sådan er det jo nogle gange.

 

Min blog er (bliver…?) et udsnit af min lille verden med fokus på alt det der gør mig glad i låget og inspirerer mig i min dagligdag: En livsstilsblog om blandt andet min store forkærlighed for kjoler, cupcakes og unikke loppefund.

 

Så uden yderligere introduktion, vil jeg ikke sige andet end velkommen til kathrinerostrup.dk! :)

 

English: After a lot a consideration (and even more talk….), I’m finally ready to post my very first entry here on my new blog! (Yay!). Now that I’ve started, I’m finding it hard to understand why it should take so long. But that’s the way it is sometimes. My blog is (will be…?) a little piece of my world with focus on everything that makes my happy and inspires me: A lifestyle blog about, am0ng other things, my great love for dresses, cupcakes and unique flea market findings. So without further introduction, welcome to kathrinerostrup.dk! :)