Dagens outfit: Stephanie

september 17, 2012 at 18:58

Min dejlige veninde Stephanie lod mig tage et par billeder af sit fine søndagsoutfit i går, da vi var på vej hjem fra Finders Keepers. Stephanie har samme forkærlighed for Marc Jacobs, som jeg selv, og det nyeste medlem af samlingen hænger trofast på armen – og er desuden en kandidatgave fra hendes søde kæreste. Ikke dårligt! :)

 

Udover at have mange fine og misundelsesværdige ting i sin garderobe, er hun nyuddannet i amerikanske studier, og har landet sig drømmejobbet som underviser i blandt andet amerikansk og britisk historie på Syddansk Universitet i Odense. Jeg er naturligvis så stolt af hende! Og misundelig på både drømmejob og fin taske! ;) 

Læderjakke Munderingskompagniet // Skjorte Selected Femme // Bukser BDG (Urban Outfitters) // Sko Geox // Taske Marc by Marc Jacobs Classic Q Francesca // Ur Michael Kors // Armbånd Stylesnob // Ringen er et arvestykke // Neglelak Essie ‘Mink muffs’ 

 

English: My lovely friend Stephanie let me take a couple of photos of her Sunday-outfit on our way home from Finders Keepers yesterday. Stephanie was the same great love for Marc Jacobs as myself, and the newest member of the collection is hanging on her arm – and is a graduation present from her sweet boyfriend! Not bad! 

Besides having a lot of cute and enviable items in her wardrobe, she’s a newly American Studies graduate, and has already landed herself her dream job as an assistant teacher in American and British history at University of Southern Denmark. Needless to say, I’m so proud of her! And jealous of both dream job and bag! ;)