Dagens outfit: Efterårsklar

september 18, 2012 at 18:07

Min elskede Marc Jacobs taske er til reparation, som jeg ellers bruger næsten hver dag, så jeg har taget en lidt vildere erstatningstaske i brug. Og ja, neglelakken matcher naturligvis :)

Jakke Only // Sweater Vila // Jeans Zara // Taske Vintage // Sneaker Adidas Climacool // Halskæde Jane Kønig

// Neglelak Chanel Péridot

 

De sidste par dage har man virkelig kunne mærke, at efteråret er over os. Heldigvis så er jeg stor fan af efteråret med alle de skønne farver og ikke mindst muligheden for at pakke sig ind i store trøjer og halstørkæder. Jeg er overbevidst om, at min nye bordeaux sweater fra Vila skal nok blive brugt godt i det her efterår!

English: These days you can really feel that fall is over us. Luckily I’m a big fan of fall with all the lovely colors and of course the opportunity to wrap myself in large sweaters and scarves. I’m convinced that my new bordeaux sweater from Vila will be used a lot this fall!