Livstegn

september 6, 2018 at 15:46

Kimono, Ericeira, sommerferie

Jeg er i live og i god behold! Faktisk bedre end god behold. Jeg er hjemvendt fra nok den skønneste ferie nogensinde, og selvom jeg er lidt træt og trist over at have sagt farvel til mange søde, sjove og dejlige mennesker i løbet af de sidste tre uger, så er mit hjerte også propfyldt af nye venskaber og min kamerarulle af skønne minder. Jeg kan ikke smøre smilet af mit ansigt selvom jeg prøvede. Jeg er glad med glad på.

 

Jeg kunne skrive side op og side ned om mine portugisiske ferieoplevelser – og jeg kommer helt sikkert også til at dele en masse herinde, men jeg skal bare lige have tid til at sætte mig ned og samle mine tanker. Jeg kunne godt bruge en weekend hjemme til at få styr på mit post-ferie-liv, men i morgen flyver jeg til Stockholm til det årlige Kick Off med mit arbejde, så tid er en knap ressource de her dage.

 

Men jeg ville også bare stikke hovedet ind og sige, at alt er i skønneste orden og jeg lever i bedste velgående. Jeg vender snart tilbage!