Små ting

maj 11, 2018 at 08:26

King's Day, Amsterdam, Koningsdag

{Typen der virkelig følte sin King’s Day-sløjfe}

 

Tiden flyver når man har det sjovt (og andre dumme undskyldinger), men jeg nåede ikke sidste uges ‘Små ting’. Eller nåede og nåede, jeg havde faktisk med vilje ikke taget min computer med til Amsterdam, så jeg ikke ville blive fristet til liiige at overføre billeder, liiige redigere et par og liiige skrive et lille indlæg.

 

Og så kom jeg hjem igen og så var jeg helt utrolig træt, så der har været lidt stille her på domænet. Derefter drillede min WordPress mig, den havde pludselig besluttet sig for, at en blog med billeder var et luksusproblem, så jeg kunne ikke uploade nye billeder, hvilket selvsagt har vanskeligt gjort hele ‘Små ting’-konceptet. Jeg kan stadig ikke få lov til at overføre alle de billeder jeg egentlig havde udvalgt til indlægget her, men jeg ved simpelthen ikke, hvad mere jeg kan prøve. Venligt IT-geni eller WordPress-haj søges!

 

Derfor nu ret så forsinket kommer små hverdagsglimt fra de sidste to uger. Forhåbentlig vil min WordPress lege med igen, så næste omgang kan komme ud på mandag. Kryds lige fingre!

Fødselsdagskage, chokoladekage

{Chokoladebombekage i anledning af den ældstes fødselsdag}

Cinnabun, Laura's Bakery, Værnedamsvej

{Efter et succesfuld dyrlægebesøg med Frank fortjente jeg en cinnabun fra Laura’s Bakery, som ligger lige ved siden af dyrlægen}

Amsterdam

{Endnu et besøg til fine Amsterdam}

King's Day, Koningsdag, Amsterdam

{Orange festivitas i anledning af King’s Day i Amsterdam}

Keukenhof, Lisse, Amsterdam, tulipaner

{Sjov i blomsterparken Keukenhof}

Keukenhof, hjerte, Anso

{Verdens grimmeste instaspot og sjov veninde}

Mook Pancakes, Amsterdam

{Pandekager til morgenmad – det må man godt, når man er på ferie nemlig!}

Hotel, udsigt, Rotterdam

{Den vildeste udsigt fra vores hotelværelse i Rotterdam!!!}

Vintage badedragt, Team USA, Rotterdam

{Sejt badedragt-fund i en vintagebutik i Rotterdam til sølle 5€}

Kaffe og kage, Rotterdam

{God kaffe og en lille kage, så tænker man ikke på regnen på sin ferie}

Moco Museum, Amsterdam, Museumsplein, Banksy Exhibition

{En sej udstilling med Banksy på Moco Museum i Amsterdam}

Maoz Vegetarian, falafel, pita, Amsterdam

{Den bedste falafelkebab nok nogensinde}

Magstræde, København

{Fineste Magstræde i velkommen-hjem-solskinsvejr}

Vintagekjole, Amsterdam, Episode

{Efter regnfyldte dage i Holland, var begejstringen stor, da jeg kunne hoppe i min nye vintagekjole}

Small fires everywhere, frokost

{Læsetid og sen frokost i gården, åh forår, hvor du er god ved mig}