Pip

maj 3, 2018 at 17:12

Amsterdam

Bare et lille pip fra mig! Jeg lever!

 

Jeg er hjemvendt fra skønne Amsterdam (og ditto Rotterdam), men jeg er bare træt. Altså sådan rigtig TRÆT. Jeg føler mig helt gennembanket. Jeg landede sent onsdag aften efter seks dage med hollandsk eventyr, træt i mine fusser og hoved efter nogle fyldte dage. Det hjalp dog heller ikke på sagen, at efter en arbejdsdag i går med en ekstra fyldt indbakke, havde jeg reformer direkte efter job og derefter direkte videre op til Slottet, hvor jeg skulle hente mit savnede dyr.

 

Selvom jeg ikke var der længe, så var jeg alligevel sent tilbage på Vesterbro og nåede nærmest kun at trykke afspil til det sidste afsnit ‘Gift ved første blik – USA’, inden det var tid til at gå i seng, hvis jeg ikke skulle være ligeså træt i dag. Det har jeg nu været alligevel. Jeg gik vidst heller ikke i seng efter det afsnit, nu jeg tænker mig om, jeg kom også til at se første afsnit af ‘180 dage på plejehjem’, inden jeg for alvor skulle lægge mig til at sove.

 

Men altså, jeg lever som sagt og der kommer sikkert masser af Amsterdam-indlæg på bloggen snarest, jeg skal have lige have en lur!