Jeg brokker mig ikke, men…

maj 30, 2018 at 15:24

Sommer på Sydfyn

Jeg er af den overbevisning, at man ikke skal brokke sig over godt vejr, heller ikke når det er vel rigeligt varmt. Så er man i hvert fald lidt et skarn. For hvis man bor her i det kolde nord, så bør man nyde hver en sommerdag man bliver tildelt. Man ved ikke, hvor mange af dem man får.

 

Derfor skal I ikke høre noget brok herfra om, hvor varmt det er i dag. Men hvis (og jeg skal hvis) man skulle sige noget om det vejr vi oplever for tiden, så skulle det da lige være, at det er en skam, når det ikke falder i weekenden (søndag, jeg kigger på dig!), men på en tirsdag og onsdag, når man sidder indespærret på et (i forvejen) varmt kontor. Men jeg siger ikke noget.

 

Du hører mig heller ikke brokke mig over, at jeg i aften er nødt til at spendere min sidste aften hjemme på at pakke og gøre rent, selvom de lidt trivielle nødvendigheder kolliderer med årets varmeste dag. Næh nej. Ikke et piv kommer der ud af min mund.

 

Til gengæld vil jeg godt udtrykke min skuffelse over vejrudsigten i Portugal, hvor jeg smutter ned i morgen formiddag. Der er nemlig pt temperaturer lige omkring de 17-19 grader, altså omkring 10 grader koldere end herhjemme. Det føles både lidt dumt og snyd, når jeg nu havde forestillet mig et omvendt scenarium, hvor jeg rejste fra et koldt (eller bare koldere) Danmark til et varmt Portugal. Men nej. Derfor kunne jeg fristes til at ærgre mig endnu mere over 27 grader i København, mens jeg skal arbejde, mens jeg samtidigt forsøger at mentalt forberede mig på sommerferie vol. 1 med surfing i våddragt i 18 grader.

 

Jeg brokker mig ikke, men…

Tags: