Små ting

marts 6, 2018 at 12:59

Morgenmadsdate på Repos Vesterbro

{Hemmeligheden bag en god start på ugen – mandagsmorgenmadsdate}

 

At starte mandagen sammen med din allerbedste veninde på en hyggelig café med en hurtig morgenmadsdate er virkelig en god måde at starte en helt ny uge på. Det er efterhånden sjældent, at vi har tid sammen bare os to, så det i sig selv er en sjælden luksus, men når den tid tilmed inkluderer en sleepover og morgenmad dagen efter, så bliver det ikke meget bedre.

 

Fyldt med god energi fra min optursmandagmorgen tog jeg hul på den resterende uge, som egentlig ikke var så begivenhedsrig endda, udover den sibirske kulde som tog over hele landet og stemte på masser af Netflix og så kort tid som overhovedet muligt udenfor. Således var den sidste uge til den stille side uden nogle aftaler udover end mine elskede reformertimer mandag og onsdag.

 

Torsdag drog Frank og jeg op på Slottet og der endte vi med at blive til søndag formiddag: Fødselsdagsfejring x 2 for min far og nogen der tog mit dyr på tur for mig gjorde, at der pludselig ikke var noget der trak i København.

Morgenmadsdate på Repos Vesterbro

{Pæn indretning hjælper også på meget – særligt mandagshumøret}

tbt Franko, puppy, hvalp, mops, pug

{Tbt til da Frank kun var 7 uger gammel og kunne sidde i en hånd}

Brændeovn

{Hjemmearbejdsdag fra Slottet iført nattøj og fuld gang i brændeovnen – Sibirske kulde vs. Kathrine: 0-1}

Hjemmelavet burger

{Fredagsmenuen hos min søster. Jeg var 100% tilfreds}

Queer Eye, Fab Five, Netflix

{Min nye yndlingsserie – Queer Eye. Den serie er ren kærlighed, jeg elsker alt ved den!}

Vegetarpizza med græskar og grønkål

{Ny pizzafavorit – vegetarpizza med græskar og grønkål}