Weekendlisten

februar 8, 2018 at 11:49

Fastelavnsboller

Det er snart fredag og dermed også ugejubilæet for min retur til frost og kulde. Efter en uge tilbage på job, er jeg klar på en weekend hjemme med ingen specifikke planer, men alverdens ambitioner. Alt er tilbage ved det gamle. Typen, der laver planer om ikke at lave planer, men alligevel har tusind planer, haha!

 

Jeg har måske alligevel lidt planer, men ingen er så konkrete, at de ikke kan laves om, rykkes eller fjernes helt fra listen, hvis noget mere fristende dukker ud. I denne weekend er mit fokus at hygge om mig selv og gøre klar til den kommende uge. En god uge starter for mig allerede i weekenden, hvis jeg kommer bagud der, så starter mandagen altid lidt ekstra ubekvemt, og det er der ingen grund til. Derfor har jeg det bedst, når min lejlighed er pæn og ryddelig, og der er mad i mit køleskab og fryser, søndag aften.

 

I den kommende weekend vil jeg gerne:

 • få ryddet det sidste op efter min ferie. (Pt. svømmer mit spisebord med sommertøj og andet rod).
 • lave en stor portion af en dejlig varm ret til weekenden og fryseren.
 • invitere mig selv i biografen og se ‘Call Me by Your Name’ i selskab af kaffe og croissant.
 • redigere videre i mine billeder fra Bali.
 • færdiggøre nogle af mine Bali-indlæg.
 • undersøge, hvor min næste surfferie skal gå til.
 • rydde op i mit skab og komme tøj ned i kælderen til loppemarked eller gives væk-poser.
 • sætte mig ned og lave nogle prioriteringer i mit budget. Mere rejseopsparing!
 • tage over og træne med en god podcast i ørerne. For tiden lytter jeg til ‘In the Dark’.
 • læse videre i min feriebog ‘Alt må vige for natten’, som jeg ikke blev færdig med på Bali.
 • spise en fastelavnsbolle under tæppet til en god serie.
 • gå en tur ud til Islands Brygge og se Copenhagen Light Festival.