Søndag på sofaen: Favoritter med nye sæsoner

februar 4, 2018 at 17:42

Lovesick, Netflix

Uha, der er meget godt på Netflix for tiden. Der er kommet nye sæsoner af flere af mine yndlingsserier, flere af dem kom jeg dog til at sluge allerede inden jeg tog afsted til Bali. Sæson 8 af Modern Family røg på et par dage. Seriøst, den serie er jo så genial. Nu jeg er hjemme igen, kan jeg se, at der er kommet nyt godt, hvilket passer perfekt til, hvad min hjerne kan overskue i dag. Jeg er så træt, så Netflix på sofaen med mit dyr på maven er lige, hvad jeg trænger til.

 

I dag skal det handler om tre af de, efter min mening, bedste serier på Netflix, der er kommet en ny sæson af fornyligt. Hvis du er så heldig ikke at have set dem endnu, så er der masser af give sig i kast med og hvis du allerede er fan, så kan du måske glæde dig over de nye sæsoner ligger klar til binge-watching.

 

LOVESICK

Jeg elsker denne lille fine britiske sitcom om tre gode venner. Set-uppet er enkelt, men overraskende sødt; Dylan får konstateret klamydia og beslutter sig derfor at kontakte alle de kvinder han har haft sex med for at fortælle dem, at de nok også bør blive testet. Det bliver til forskellige historier om den lovesick Dylan og de piger han har haft et forhold til, samtidig med at nutidens kærlighedsinteresserer udspiller sig. For hver pige, er der en tur ned ad memory lane med en historie om Dylan, det forhold og hans to venner Evie og Luke.

 

Se den hvis du kan lide: Friends og How I Met Your Mother

Hvor du kan se den: Netflix

Antal sæsoner: 3 sæsoner – 6-8 afsnit (á 30 min.)

The Affair, Netflix

THE AFFAIR

Jeg blev hooked på The Affair fra allerførste afsnit. Jeg blev så betaget af opsætningen, hvor hvert afsnit skildrer en historie med fra to forskellige vinkler. Jeg blev fascineret over, hvor forskellige historierne var alt efter, hvilken hovedperson man følger og det faktum, at du aldrig helt ved, hvad sandheden er.

 

The Affair handler om forfatteren Noah, der indleder en affære med den gifte servitrice Allison i det lille lokalsamfund ved the Hamptons udenfor Manhattan. Deres affære bliver indledningen på et langt drama, hvor drabet på Allisons svoger gør alt endu mere kompliceret. Den er lidenskabelig, fængende og spændende. Jeg er helt ked af, at jeg allerede har set hele den nyeste sæson på Netflix.

 

Se den hvis du kan lide: Gypsy

Hvor du kan se den: Netflix og HBO Nordic

Antal sæsoner: 3 sæsoner – 10-12 afsnit (á 60 min.)

The Crown, Netflix

THE CROWN

Hvis du ikke allerede har set første sæson af The Crown, så tag at komme i gang! Det er måske den flotteste serie jeg har set længe og jeg skal stoppe mig selv (med begrænset succes) for at google mig til svar efter hvert afsnit. Sæson 2 kom ud for nylig og jeg er allerede færdig med dem, men overvejer seriøst at starte forfra med sæson 1 igen.

 

Serien følger Dronning Elizabeth, fra før hun blev dronning og op igennem tiden med bryllupper, dødsfald, børn, skiftende premiere ministre og familiemæssige, ægteskabelige og politiske kriser. Den skildrer en kvinde, der slet ikke skulle have været dronning, men der pludselig får en kæmpe byrde på sine skuldre, som hun forsøger at bære på bedste vis, altid med landets bedste for øje. Jeg havde ikke en holdning til Dronning Elizabeth, inden jeg begyndte at se The Crown, men undervejs har jeg fået den største sympati for hende.

 

Se den hvis du kan lide: Downtown Abbey

Hvor du kan se den: Netflix

Antal sæsoner: 2 sæsoner – 10 afsnit (á 60 min.)