Små ting

februar 12, 2018 at 14:43

Copenhagen Light Festival

{Når man til en forandring har valgt at gå på job og hjemturen tager sig sådan her ud}

 

At vende hjem efter en skøn ferie kan være hårdt, særligt når det var sommer og sol på ferieøen, mens det er frostvejr når man kommer hjem. Men på trods af temperaturforskellen på ca. 30 grader, så var sidste uge en dejlig velkommen-hjem-til-hverdagen-uge. Helt klar blå himmel og masser af solskin næsten hele ugen. Så pænt og usigeligt rart ikke at vende hjem til slud og blæst. Derudover er de bemærkelsesværdigt lysere aftener et kæmpe plus. Jeg har stornydt at kunne nå ud med dyret og hjem igen uden, at det er blevet bælgragende mørkt.

 

Sidste uge var tilbage til hverdagen med job, indkøb, træning, madlavning og hundeluft. Det var været godt. Bedre end jeg havde true håbe på. Måske er det fordi jeg er sprængfyldt af rare ferieminder og topmotiveret af jagten på nye surf- og ferieoplevelser, at jeg går og drømmer om den næste tur, og den efter den. Jeg er simpelthen så rejselysten, at det halve kunne være nok. Jeg forudser, at der ikke kommer til at gå mange uger inden næste tur er bestilt. Præcis som det skal være. Jeg har det bedst, når jeg har en ferie eller tur på tegnebrættet til at se frem til.

 

Men jeg øver mig også i at være lige her, hvor jeg er nu; hjemme i mit elskede København, genforenet med verdens sødeste mops, tid til madlavningsprojekter i eget køkken, fokus på min træning og kvalitetstid med veninder. Det er okay at glæde sig til noget i horisonten, men nogle gange skal jeg også være tage mig tiden til at nyde alt det jeg har. Det er sjovt, jeg har virkelig en dejlig, boblende spændingsfyldt fornemmelse i maven. Næsten helt som at være forelsket, men i stedet for at være forgabt i en eller anden fyr, så er jeg gået hen og forelsket mig i mit liv og alle de muligheder jeg har. Jeg er bare gennemglad og dyrker bare følelsen ved at gøre alt det der føles godt og giver mig energi.

 

Inden nogen kaster op i over, hvor kvalm det lige lød, så er alt bestemt ikke perfekt. Jeg har været ramt af jetlag som et ondt år og faldet i søvn næsten hver aften på sofaen, vågnet helt omtåget og bandet aftentur i frostvejr langt væk, min hud har gået helt i spadut i en blanding mellem eksotisk varme, bindende kulde og radiatorvarme og jeg har sjældent været så plaget af uren hud. Og så er min nakkepinde vendt tilbage. Så ro på derude.

 

Men når jeg ser tilbage på den sidste uge ser jeg kun alt det gode; solskinsvejret, min ekstra putteglade vuf, køkkeneksperimenter der var vellykkede, min reformerlærers retur og dermed årets første time og hele fire fastelavnsboller, som jeg fik smovset mig igennem. Meget mere af samme skuffe i den kommende uge, tak!

Hueselfie, vintervejr

{På med London-favoritten igen}

Semla, Bageriet Brød

{Mandag efter årets første reformertime havde jeg en craving og den kaldte altså på en semla, og dermed sæsonens første fastelavnsbolle}

Solopgang, vintervejr, København, Frederiksholmskanal

{Når København vælger at vise sig fra sin flotteste side for at vinde dig over igen}

Baby Valdemar, Pøllemiz

{Kvalitetstid med denne her fidus, som virkelig skruede op for charmen}

Bobler, NOHO

{Onsdagsbobler på NOHO}

Toilet, NOHO, pink neon

{Lyserøde toiletter er altid en god idé, særligt på #pinkonsdag}

Indisk, Bollyfood

{Vegetarisk festmåltid på Bollyfood med mine kollegere}

Fastelavnsbolle, Lagkagehuset

{Fastelavnsbolle fra Lagkagehuset til møde på job}

Genforenet med Franko, pug, mops

{Genforenet på sofaen med denne her puttegris, der ikke har kunne ligge tæt nok siden jeg kom hjem}

Vegetariske tacos

{Hjemmelavet fredagsfestmåltid efter pilates – vegetariske tacos}

Grøn smoothie

{Post-Stram Op-smoothie}

Call Me by Your Name, Grand, solodate, biograftur

{Min første solo-biftur! Det var et kæmpe hit. Cortado, croissant, gammeldagsfastelavnsbolle og den fineste film kl. 12.30 lørdag eftermiddag}

Vegetarpizza, WestMarket

{Impulsiv lørdagsdate i WestMarket med mama, baby og vegetarpizza til deling}

Morgenmad, tebirkes, bolle med ost

{Øm i hele skroget blev søndagstræning skiftet ud med langsom morgenmad, Mads & Monopolet og billederedigering fra Bali}

Snevejr

{Den magiske time, hvor sneen vrimlede ned foran mit vindue}

Semla, Frank, Bageriet Brød

{Spontan søndagsshopping på eftermiddagsturen med Frank. Ugens fjerde fastelavnsbolle, haha!}