Min forholdsstatus

februar 14, 2018 at 08:47

Building an empire, treating myself, loving myself, getting fit, growing friendskips, meeting new people, making memories, relationship status, forhold, kærlighed

Jeg var inde på det forleden, jeg er gået hen og blevet lidt forelsket. Jeg har en hyggelig boblende fornemmelse i maven, et konstant lille skævt smil på mine læber og forventningsfulde øjne. Jeg er glad, sådan gennem glad helt ned i maven. Og ja, forelsket.

 

Men ikke en fyr, men i mit liv. Mit liv som det der lige nu og her. Jeg har det godt, nok bedre end jeg har haft det længe. Måske er det det spirende forår og udsigten til mildere temperaturer og sommersjov i horisonten. Jeg ved det ikke helt, det er mere end bare det. Jeg er sund og rask, og føler stærkere mig end nogensinde før. Jeg har et fornyet overskud og fokus. Min solorejse til Bali har sat hundrede tusind tanker i gang; om mit liv, mine prioriteter, min hverdag, mine venskaber og arbejdsliv. Jeg er midt i en process om at skære til, vælge til og vælge fra. Mærke efter, hvad jeg har behov for, hvad der gør mig glad og hvad der giver mig energi. Men i stedet for at føle mig overvældet, så føler jeg mig godt gammeldags empowered (i manglen på et bedre dansk ord) af muligheden for at skabe netop det liv jeg gerne vil have.

 

I et forhold har jeg nogle gange en tendens til at glemme mig selv eller udsætte mine behov for vi’et eller næste (selvopfundne) check point i horisonten (større lejlighed, børn, bryllup eller i nye relationer – den næste date, en besked, tegn på vi vil det samme). Jeg gør det i sådan en grad, at jeg mister følingen med, hvad der rent faktisk er vigtig for mig i øjeblikket, i hverdagen.

 

For tiden er mit fokus mig. Jeg er gået hen og blevet den fyr, som førhen kunne irritere mig grænseløst; komplet optaget af sig selv, sine behov og lyster, sin træning, sine venner, sit arbejde eller sjette. Jeg plejede at se det som et tegn på umodenhed, en barnlig selvoptagethed og uvilje til at gøre noget eller være noget for andre. Nu forstår jeg styrken i at have sit primære fokus på at gøre sig selv glad. Det er ligesom i flyveren, du skal tage iltmaske på, inden du hjælper andre. Du skal være god ved dig selv og skabe din egen glæde, så kan du dele den med andre.

 

Jeg er glad lige nu og her, fordi jeg prioriterer at gøre mig selv glad. Jeg er bevidst omkring, at min opgave er at gøre mit liv og hverdag sjovest, rarest og dejligst muligt. Det er fra de helt små ting, som at sørge for, at jeg spiser godt og sundt, tager mig tid til at prioritere min træning, ser den serie, der gør mig glad og siger pyt til vasketøj og opvask, hvis overskuddet er væk til at jeg prioriterer at investere min tid i venskaber, rejser og i at skabe minder til mig selv. Jeg tror og håber på, at idet jeg er gladere og har et større overskud, så smitter det også af på dem omkring mig. Selvom mit fokus er min egen glæde, dyrke den, værne om den, så vil jeg hjertens gerne dele. Jeg vil gerne være den, der er med til at gøre andre glade. En dag når tiden er rigtig bliver det måske en partner, som jeg kan dele min glæde med, men for nu stortrives jeg med min forholdstatus.

 

Jeg er ikke single, jeg har travlt med at bygge et empirium, være god ved mig selv, elske mig selv, blive stærk, dyrke venskaber, møde nye mennesker og skabe minder.