Postkort fra Tamghart

november 14, 2017 at 07:58

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco, solnedgang

Surfferie, Tamghart, Surf Star Morocco, Marokko, surf camp, Jens

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

Katte, Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco, American football

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco, fuldmåne

Tamghart, Marokko, Morocco, Surf Star Morocco

Realisation Par dress, wrap dress, Tamghart, Marokko, Morocco, kaktus

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco, solnedgang

Tamghart, Marokko, Morocco, kaktus

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

{Lyserød aftensol}

 

Åh Marokko, du stjal mit hjerte! Det er måske det mest fotogene land jeg har besøgt til dato. Selv i den lille landsby vi boede i, Tamghart, var så utrolig smuk, støvet og rå. Jeg kunne blive ved med at tage billeder af byens gader, facader og porte, for slet ikke at snakke om lyset. Åh det lys altså. Sarte pastelfarvede solopgange over byens tage, eftermiddagslyset, når solen hang lavt og kastede et lyserødt filter over hele landsbyen og de smukkeste solnedgange over havet hver aften.

 

Jeg kunne tage tilbage i dag og jeg håber virkelig på et gensyn med på Marokko, surfcampen og måske endda Marrakech igen, i løbet af foråret. Hvornår skal jeg ellers gøre det end mens mine forpligtigelser herhjemme kan opsummeres til en lille hund og et job, der bare kræver en internetforbindelse?

 

Marokko var virkelig en oplevelse. Mit første bekendtskab med det afrikanske kontinent. Marokkanere er meget søde og åbne, men deres engelsk er generelt mangelfuldt, så hvis du kan fransk er det rart, da de fleste taler både arabisk og fransk. Desværre tog jeg italiensk i gymnasiet (ikke at jeg taler det, desværre), men jeg kan da et par fraser på fransk, men ikke helt nok til at kunne forhandle priser eller spørge om vej. Vi klarede os dog fint med engelsk, både i Tamghart og Marrakech. Til at starte med skulle jeg lige vænne mig til, at vi befandt os midt i en lille landsby, jeg havde haft et billede af at være tæt på en strandpromenade med butikker og restauranter i mit hovedet, men det gjorde ikke noget. Faktisk tværtimod.

 

Selvom flere hus stod ufærdige, nogle var det vitterligt bare fire vægge på den bare jord (der er åbentbart meget prestige i at kunne sige du har fire huse i Marokko, også selvom to af dem slet ikke er færdigtbyggede og/eller det ligner, at de vil blive det nogensinde), så havde Tamghart en fuldkommen afslappet stemning. Mænd stod på gaden og snakkede til sent ud på aftenen, børn rendte rundt og legede, folk vrimlede omkring moskéen i centrum; kvinderne bagved og mændene foran, og langs ‘hovedgaden’ lå diverse små butikker med fornødenheder som croissanter, iskolde colaer og et apotek.

 

Jeg er ved at stykke en lille guide til særligt Marrakech sammen, men indtil da kan jeg kun sige, at hvis du overvejer en tur til Marokko, så gør det. Landet er smukt, vi kørte fra Agadir til Marrakech i bus og fik virkelig set noget af det utroligt smukke landskab, du kan flyve direkte billigt med Norwegian, det er meget billigt at bo og spise sammenlignet med Europa og så er vejret et kæmpe plus i min bog. Og hvis du har mod på det, synes jeg klart, at du skulle kombinere turen med en surfcamp.

Tamghart, Marokko, Morocco

Surfferie, Tamghart, Surf Star Morocco, Marokko, surf camp,

{Mit signaturpose. Ikke stående, men med vidt åben mund og et kæmpe stort smil, haha!}

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco, street art

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco, ged

{Bag vores hus kig der en lille flok geder rundt, der skræmte livet af mig en eftermiddag}

Benny, Marokko, Tamghart, strand

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

{En af mine yndlingssurfinstruktører, som tog sig af mig, da jeg blev bange}

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco, kamel

{Kamel på afveje}

Tamghart, Marokko, Morocco, solopgang

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco, gadehund

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco

{Det her lys altså}

Tamghart, Marokko, Morocco, ged

Tamghart, Marokko, Morocco

Tamghart, Marokko, Morocco, tagines

Tamghart, Marokko, Morocco