Morocco Bound

oktober 27, 2017 at 13:22

Enhjørningebadedyr, Lago di Garda

Enhjørningebadedyr, Lago di Garda

Hold nu op, hvor jeg glæder mig! I dag er endelig dagen, hvor jeg skal på anden del af min sommerferie og det er tiltrængt. Denne gang går turen til Marokko. Nærmere bestemt Agadir, hvor jeg forhåbentlig skal lære at surfe, eller som minimum stå på brættet i 30 sekunder ad gangen. Jeg har nu prøvet at surfe en enkelt gang før, da jeg var på udveksling i Sydney, tog jeg en fire timers lektion og det var nok det hårdeste jeg nogensinde har prøvet i mine arme, så jeg er godt spændt på en uge med surf.

 

Vi slutter turen af med et par dage i Marrakech, hvor jeg drømmer om et fint riad, en sikkert tiltrængt post-surfing omgang hammam, lækker mad og købe pæne ting med hjem fra souken. Det skal nok blive godt!

 

Vejrudsigten siger omkring de 30 grader (plus/minus i henholdsvis Marrakech og Agadir) og sol, sol og atter sol. Jeg har ikke pakket mit enhjørningebadedyr, Preben-Giovanni, jeg tænker, at jeg nok skal få rigeligt med havet på surfbrættet. Han er også kæmpe stor og tung. Jeg har til gengæld pakket rigeligt med badetøj og solcreme.

 

Tiden er løbet fra mig, så jeg har ikke fået forberedt indhold til bloggen, jeg har ellers hundrede halvfærdige kladder liggende, så der bliver nok totalt radiostilhed her på domænet til jeg er retur, men jeg kommer nok til at være ekstra flittig på insta, så følg endelig med der!

Enhjørningebadedyr, Lago di Garda

Enhjørningebadedyr, Lago di Garda

Enhjørningebadedyr, Lago di Garda