Det jeg pakkede op til min fødselsdag

oktober 24, 2017 at 21:21

Fødselsdagsgaver, Nike træningsbh, HINT, hårbånd, glimmerstrømper, halskæde

Unicorn lipgloss

Fødselsdagsgaver, Nike træningsbh, HINT, hårbånd, glimmerstrømper, halskæde, tretorn kort gummistøvler

Halskæde fra Pilgrim

Tretorn korte gummistøvler

HINT

Fødselsdagsgaver, Nike træningsbh, HINT, hårbånd, glimmerstrømper, halskæde

Yogamåtte Yogi Peace Club // Brætspil HINT // Træningsbh Nike // Bordskåner med K // Korte gummistøvler Tretorn // Halskæde med jorden Pilgrim (sælges til fordel for Læger Uden Grænser) // Hårbånd købt hos Boii Studios // Læbepomade &Other Stories // Glimmersokker &Other Stories // Enhjørningslipgloss købt i Grækenland // Johan Bülow chokoladeovertrukket lakrids med salt og karamel (D) (spist inden jeg kunne nå at tage billedet)

 

Jeg har en stor familie og jeg har derfor alle dage været en begavet pige, til jul og fødselsdage, men jeg brokker mig ikke. Slet ikke, når bunken ser sådan her ud. Jeg synes nemlig selv, at jeg har fået nogle svært gode gaver til min fødselsdag i sidste måned – både fra familie og søde veninder.

 

Det er den perfekte blanding af ting jeg havde ønsket mig, men ikke helt kunne forsvare at bruge pengene på selv (hej verdens pæneste yogamåtte!), betænksomme ting gode veninder øjnede, at jeg ville kunne lide og en påmindelse om en ekstra god kollega jeg har, der havde købt en lille, sjov enhjørningslipgloss til mig på sin sommerferie i Grækenland og gemt den til min fødselsdag.

 

Egentlig kan jeg allerbedst lide at finde på, købe og indpakke gaver til andre, men det er svært at blive andet end glad og rørt, når folk har gjort sig umage med at finde en gave til mig, som de forestiller jeg vil blive særligt glad for eller mangler. Jeg føler mig i hvert fald utrolig taknemmelig og glad!

Fødselsdagsgaver, Nike træningsbh, HINT, hårbånd, glimmerstrømper, halskæde

Halskæde med jorden fra Pilgrim

Fødselsdagsgaver, Nike træningsbh, HINT, hårbånd, glimmerstrømper, halskæde