Små ting

september 5, 2017 at 14:09

Solnedgang på Istedgade, Vesterbro

{Smuk solnedgang over Istedgade}

 

Så er der små hverdagsøjeblikke fra ugen der gik. Tænk at det allerede er september og officielt efterår. Jeg synes på en og samme vis, at jeg lige er kommet hjem fra sommerferie og at den ferie foregik i et andet år. Jeg er nu klar til efteråret, min yndlingssæson. Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke også glæder mig som et lille barn til mine kommende ferier og weekendture, hvor jeg håber på lidt sommertemperaturer til at føre mig længere ind i efteråret og vinteren.

 

Meget mere feriesnak senere, men inden vi kommer så langt, er der lige et kig på sidste uge, som også viste sig fra sin flotte side, synes jeg, med farvel til sommeren og velkommen til efteråret.

Belgisk vaffel

{Jeg havde ondt og var utilpas mandag, så jeg gik hjem og lavede belgiske vafler med is og hjemmeplukkede blåbær, og tænk sig, det hjalp sørme}

Frank, mops, pug

{Min trætte kontorven <3 }

Gasoline Burger

{Min kollega havde sådan lyst til burger, så vi gik ned og hentede burgere på Gasoline. Det var min første gang, men ikke den sidste, den var filme god!}

Skov, gåtur

{Lørdag gik med weekendtur på landet og en skøn gåtur i skoven}

Morgenmad, Repos Vesterbro

{Morgenmadsdates er og bliver en weekendfavorit i min bog. Søndag kunne den endda nydes udendørs i det fine solskin}

Male, blå

{Det utørrede resultat af mine maleranstregelser hos næstennaboen. Der er få ting så tilfredsstillende som at male, synes jeg. Jeg havde tilbud at hjælpe med at gøre klar til baby og det endte med en fin blå væg}

Male, Georg, malerdragt

{Malerholdet aka Georg fra Anna og Lotte}

Dyrehaven, frokost, hønsesalat

{En ultralækkert frokostdate med en sød veninde i solen foran Café Dyrehaven. Seriøs deres hønsesalat er to die for!}

Baby Julian

{Selfiekongerne slår til igen! Min kamerarulle er altid spækket med babybilleder, det her er en ny favorit til samlingen}