Små ting

august 22, 2017 at 08:16

Tommi's Burger Joint, Kødbyen

{Den perfekte kombi: God veninde, cheese burgere, sweet potatos fries og Tuborg RÅ}

 

Den forgangne uge var ret optursagtigt, hvis jeg selv skal sige det; den perfekte kombination af socialt samvær, spontane aftaler og sofatid.

 

Mandag kom kusine A spontant forbi med is og gik med på aftenturen med dyret. Tirsdag stod på kvalitetstid med min sødeste baby mama, som jeg sjældent ser uden selvsamme baby, derfor er tid på tomandshånd pludselig ekstra særlig og værdsat af os begge. Vi udnyttede tiden godt, vi mødtes direkte efter job, tog Frank ud på en lufter og satte os eller i en solstråle på Istedgade og bestilte to glas hvidvin og lidt oliven. Fire glas senere besluttede vi os for, at aftenens menu skulle være Tommi’s Burger Joint (et af vores fælles stamsteder). To cheese burgere, to portioner sweet potatos fries og fire øl senere var vi flot kørerende på en ganske almindelig tirsdag #hverdagsbrandart.

 

Onsdag havde vi besøg på kontoret, så vi gik ud og spiste. Jeg er normalt restaurantsansvarlig på sådanne aftener og denne gang faldt valget på Restaurant Pluto, hvor vi fik den skønneste 12 retters tasting menu og rigeligt med rosé #hverdagsbrandartvol2.

 

Efter job torsdag var jeg træt, men jeg fik taget mig selv til en omgang yoga – og det var rart. Bonus var, at jeg legede lidt med foam rollerne, inden timen startede, og masserede min skinneben og det har gjort en kæmpe forskel! Jeg har næsten ikke ondt mere og slet, slet ikke som inden. Halleluja!

 

Weekendens fabelagtige forløb skrev jeg om i går. Dillerdoku, træning, spontan Pride-parade, morgenmadsdate, læsetid og himmelsk massage. Den var flot, sjov, hyggelig, spontan, afslappende og bare gennemgod.

Vin, Malbeck, Istedgade

{Vino og oliven i en lille solplet på en ganske almindelig tirsdag}

Tuborg RÅ, øl

{Efter vino kom øl. Det her er seriøst min nye yndlingsøl – og så er den tilmed økologisk}

Træning, yoga

{Et styks næsten kureret skinnebensbetændelse med en foam roller og begejstringen vil ingen ende tage}

Otto Krabbes Plads

{Med den sommer vi har haft, så stornyder jeg hvert et øjeblik solen skinner på mine gåture med Franko. Telefonen væk, solbrillerne op og så lige tage mig tid til bare at nyde solens stråler på min næse}

Cava, Tommy HIlfiger taske

{Præ-middag-rose-cava ved havnen (og med min kollegas nye fine taske)}

Restaurant Pluto, 12 retters tasting menu

{Når første del af ens onsdagsaftensmad ser sådan her ud er det svært ikke at være tilfreds. Restaurant Pluto var et kæmpe hit, virkelig, virkelig god mad}

Restaurant Pluto, toilet, Take That

{Småfuld og sløret på toilettet på Pluto}

Dessert, Restaurant Pluto

{Desserten mine drømme er lavet af! Citronis, mascarpone og mandlecrumble og jordbæris, friske jordbær og marengs. Åh så godt! Måske den bedste dessert jeg nogensinde har fået}

Dansk Industri, Copenhagen Pride

{Jeg bliver stolt over at bo i København på en sen cykletur forbi Dansk Industri iklædt Pride-farverne}

Copenhagen Pride

{Lørdag til Copenhagen Pride. Jeg så for første gang hele paraden, og da de første kom forbi tog jeg mig selv i at blive helt rørt; Alle de glade mennesker og alt den kærlighed}

Frank, mops, pug

{Verdens største hundesmil, som fik så meget kærlighed til Pride. Folk var vilde med Frank!}

Tommi's Burger Joint

{Efter flere timers dans med Frank på armen, gik vi ned i Kødbyen og jeg fik ugen anden burger på Tommi’s, denne gang med jordbærmilkshake for variation}

Morgenmad, Repos

{Med øm og træt krop fik jeg hevet mig selv ud til morgenmad på Repos med næstennaboen}

{Alle søndage burde afsluttet med 1,5 times massage på Ni’mat. Der er så flot, folk er så søde og min massage var fantastisk}