Små ting

august 7, 2017 at 20:40

Enhjørningebadedyr

{Allersidste badetur på mit flotte enhjørningsbadedyr – Preben-Giovanni}

 

Sidste uge var også anden uge af min to uger korte sommerferie, hvor mandag og tirsdag blev spenderet med at suge det sidste ud af Italiens sol, inden turen gik hjem til Danmark. Det var rart med sommerferie og det var virkelig rart med solskinsvejr og 30+ grader i otte skønne dage.

 

Hjemme i København gik mine resterende feriedage utrolig hurtigt. Sådan er det vel altid med ens dyrebare feriedage, de flyver afsted. Men jeg nåede både at slappe af derhjemme, genforenet med min lille, nuttede hårbolle, vejret har indbudt til Netflix på sofaen i ske. Jeg nåede et smut på landet for at lege med min anpartsbaby, som vokser hurtigere end jeg synes er i orden, og jeg var en tur ude på Wulff & Konstali til, hvad der blev til en fire timers brunchdate med en veninde fra gymnasiet og lidt praktiske gøremål hjemme inden jeg skulle tilbage på job i dag.

 

Min veninde har brændt mig af til vores ellers planlagte tur til Marrakech i september, så jeg er pt uden konkrete planer for, hvad der skulle have været min sommerferie part 2, men nu ser jeg lige, hvad jeg kan finde på og ser om jeg ikke kan få stablet noget sjovt (og forhåbenligt varmt) på benene. Min ferie til Italien har kun givet mig lyst til mere sol, varme og badning. Jeg føler mig i hvert fald ikke klar til at sige farvel til mit sommertøj allerede.

Min Franko

{Genforenet med ham her❤️}

Baby Julian

{Jeg dør lidt over de her blå øjne, som kan stirre så indgående på mig. Ham har de sitme lavet godt hans forældre}

Seeds & Beans hvidchokolade

{En mega pæn hvidchokolade med citron og birkes, som desværre smagte lidt kedeligt. Halvdelen ligger i hvert fald stadig i mit skab, men indpakningen er lige i øjet}

Brunch på Wulff & Konstali

{Brunch på Wulff & Konstali er altid en god idé. Deres vafler er et must. Åh, de smager dejligt!}

Transfervindue af Maria Gerhardt

{I en solstråle i min gård fik jeg klemt de allersidste ord ud af Maria Gerhardts Transfervindue. En utrolig smuk fortælling om de raskes fejl omkring de syge. Jeg glæder mig allerede til jeg skal læse den igen}

Knold

{For siden sporter jeg en høj knold så snart håret vil, som jeg vil – og gode knold-dage de skal dokumenteres}