Gennemglad

juni 18, 2017 at 23:11

Freedom Tower, New York

Jeg er velankommet til New York! Jeg har haft 24 timer plus alene i byen. Yndlings-australieren kommer hjem hvornår det skal være og jeg tager lige en lille slapper efter flere timer til fods i stegende hede. Det er 27 grader og varmt på den der New York-tryggende måde med en luftfugtighed på tæt på de 100%, jeg er svedig og klam, men det er ligemeget. Jeg er bare gennemglad.

 

Det var så meget den rigtige beslutning at komme. Jeg har vadet rundt med det største smil på mine læber. Jeg har slet ikke kunne lade være. Jeg er glad for at være tilbage. Gladere end jeg overhovedet kunne havde forudset. Jeg må have trængt til det mere end, hvad jeg rent faktisk anede. Jeg har bare gået rundt i dag med sommerfugle i maven og være ved at boble over af lykke. Det lyder helt sindssygt, men jeg har næsten været ved at græde over, hvor glad jeg har følt mig. Og nej, jeg er hverken gravid eller i anden hormonel ubalance, selvom jetlagget sikkert er med til at overstærke alle følelser. Jeg er bare glad, sådan helt ned i maven glad.

 

Åh New York, hvor har jeg savnet dig!

Tags: