Påskeferie-status

april 13, 2017 at 20:06

Baby Julian

Vindueskarm

Kalle

Kartoffelpizza

Altså det er som om denne her påske lidt har taget røven på mig. ‘Har vi også fri på mandag?’ måtte jeg spørge min kontormakker, som grinte og svarede ‘Ja’. Hvorfor har jeg ikke lagt nogen planer var mit næste spørgsmål. Denne dog rettet mod mig selv. Jeg har slet ikke været forberedt på påsken, men altså fem fridage i streg skal jeg da ikke brokke mig over. Uforberedt eller ej.

 

Så i går cyklede jeg hjem efter job, luftede hund og så kom baby Julian til pasning, mens moren og faren skulle på date. Vi hyggede, grisede med grød, tumlede i min seng og fik spontan visit fra kusine A, som gerne ville opleve vidunderet live. Hun havde en tærterest med, hun varmede mens jeg puttede træt baby, som hurtigt faldt til ro i min seng omgivet af en mur af dyner og puder. Han vågnede selvfølgelig igen senere, men med Eva Cassidys ‘Fields of Gold’ på repeat, blev den overtrætte baby slået ned igen. Da vi senere var i gang med at lave smoothies og varme lidt vafler fra fryseren, vågnede han en gang til og ville bestemt ikke sove igen uden en flaske, så det fik han og kom ind i sengen igen, dog med noget brok. Vi endte med at ligge på hver vores side af ham i sengen og nusse ham til han faldt helt i søvn. Amen altså, minus gråd og skrig, så var det nok det hyggeligste nogensinde sådan at putte med en sød baby.

 

Da moren og faren kom tilbage fra date, sov han sødt og jeg syntes, at det var helt ærgerligt, at han ikke skulle blive hele natten. Men dyret skulle også lige luftes, og det er lidt mere vanskeligt med en baby sovende i sengen samtidigt. Så Frank og jeg tog vores vante tur rundt om blokken, hilste den sødeste lille sorte mopsehvalp og så ellers hjem på hovedet i seng. Frank havde vist følt sig lidt overset under babyens visit, så han fik ekstraordinært lov til at sove i sengen med sin mor.

 

I morges vågnede jeg og undrede mig over, at min alarm ikke havde ringet endnu for at opdage, at jeg havde glemt at sætte den. Heldigvis var der tid nok til at gå morgentur, spise en lille morgenmad og tulle over i fitten til en omgang Påske Stram Op. Jesus, det var hårdt. Jeg har ikke taget en Stram Op-time i i hvert fald 4 år. Det viste sig, at jeg har simpelthen ikke mavemuskler til nogle af de øvelser, ha! Oveni hatten præsterede jeg at forstrække et eller andet i min venstre arm, som gør sygt nalle. Jeg kan seriøst næsten ikke bære en kaffekop med den.

 

I går aftes havde min mor skrevet spontant og spurgt om jeg ville med på loppemarked, så efter træning cyklede jeg hjem i bad, smed to æg i hovedet, og så op på cyklen igen og afsted mod loppemarked i Forum med min mor og sin kæreste. Jeg må have glemt at drikke nok for pludselig midt iblandt mennesker, kræmmere og loppefund fik jeg psykopat ondt i hovedet. Sådan ondt i øjenhulerne, kraniet føles for småt og lysfølsom-ondt i hovedet. Jeg kunne næsten ikke være i min krop.

 

Vi blev færdige med at kigge rundt og blev enige om at spise en sen frokost. Jeg cyklede ned til Kødbyen, mens de andre var i bil, men da jeg kom frem viste det sig, at det slet ikke var i dag der var madmarked i Kødbyen, men først d. 16-17. april. Flot Kathrine! Planen blev i stedet pizza fra Itzi Bitzi pizza på Sønder Boulevard. Jeg cyklede hjem og fandt nogle piller til mit stakkels hoved, mens de andre hentede mad og kom hjem til mig. Efter kartoffelpizza med svampe, en cola og et par piller vendte humøret og livsmodet tilbage.

 

Nu sidder jeg så på min sofa med Frank snorkende i fodenden, og nyder at kunne kigge ud af mine stuevinduer, som var historisk beskidte, de er kun blevet pudset én gang mens jeg har boet her, ahem, så min mors kæreste gav sig til at pudse dem i ren og skær foragt over deres tilstand, haha! Der kommer seriøst min. 20% mere lys ind i min lejlighed nu. I samme ombæringen kreerede han en lille siddeplads i min vindueskarm, som jeg faktisk synes er ret fin, så den beholder jeg lidt endnu.

 

Når sulten melder sig igen, vil jeg rejse mig og hente resten af pizzaen i køleskabet, drikke den sidste cola og måske se noget Netflix. Jeg var måske uforberedt på min påskeferie, men spontane planer som i går og i dag kickstartede den vældig fint i min optik.