Lørdagshøj

marts 12, 2017 at 09:29

Forår på Vesterbro, Skydebanegade

Girly Hip-Hop

Girly Hip-Hop, træning

Morgenmad på Café Navnløs

Jeg er temmelig stor fan af i går! Jeg vågnede tidligt, men veludhvilet, og dimsede lidt med min telefon i sengen, inden jeg hoppede i træningstøjet og ud på tur med Franko. Her blev jeg mødt af de fineste solskinsvejr og blå himmel. Hjemme igen spiste jeg lidt, inden jeg igen skulle ud ad døren og til det der Girly Hip-Hop-event jeg ævlede om forleden. Jeg havde nemlig fået lokket kusine A med, så jeg turde godt.

 

Det var den sjoveste måde at kickstarte sin lørdag på. Høj musik, den ultimative start-00’er-playliste med Destiny’s Child ‘Survivor’, Sean Paul ‘Temperature’, Missy Elliot ‘Work It’ etc., og så ellers dansetrin og udfordrende koregrafi (for motorisk udfordede typer) med masser af booty shakes og langt ned i knæene. Mine lår er pænt ømme i dag, ha!

 

Efter 1,5 times Hip-Hop-undervisning besluttede vi os for at finde et sted at spise lidt morgenmad og nyde solen. Vi fandt et solspot (dog i vindueskarmen, da andre havde samme idé og alle pladser udenfor var taget) ved Enghave Plads. Så tullede vi tilbage ned ad Istedgade og smuttede lige forbi et lagersalg, inden vi hentede dyret og tog en lille gåtur for at suge lidt mere ud af solskinstimerne.

 

Bagefter fulgte Frank og jeg kusine A hjem, hun bor heldigvis dejlig tæt på, og så hjem for at slappe af, drikke endnu en kop kaffe, forsøge at genskabe playlisten fra dansetimen og dulle lidt med neglelak, tage et langt varmt bad og farve læberne røde, inden aftenens middagsdate med to gymnasieveninder på Kiin Kiin Bao Bao.

 

Jeg havde glædet mig til at spise på Kiin Kiin Bao Bao, siden jeg opdagede den var åbnet. Asiatisk tapas kunne meget vel gå hen at blive min nye yndlingsspise – særlig Bao. Hold nu op, de var altså gode. Jeg fik en med crispy chicken, helt seriøst, SÅ god! Jeg var tilmed meget begejstret for indretningen, deres cocktails og naturligvis aftenens selskab, som jeg dog selv havde medbragt.

 

Hjem med en deleflaske hvidvin og en cocktail i blodet og så lige en sidste aftenlufter med dyret, inden mit hoved ramte puden, helt lørdagshøj.

Kiin Kiin Bao Bao

Kiin Kiin Bao Bao

Kiin Kiin Bao Bao