En vigtig lektion

januar 5, 2017 at 20:10

Hjerte i kaffen

Jeg vælger at tro på, at der er nogle der kommer ind i dit liv, fordi de skal lære dig noget eller få dig tilbage på rette spor. Sådan et menneske kom ind i mit liv over nytår. Helt uventet, kortvarigt, men alligevel ret perfekt.

 

Før vores møde var jeg slet ikke klar over præcis hvor rodet der var i mit hoved. Alt for mange tanker, bekymringer, analyser, endnu flere analyser, modstridende analyser, forklaringer, undskyldninger og ikke nok handling. Jeg var gået lidt i stykker uden jeg helt var klar over det. Jeg sad fast i mit eget tankespind og var ude af i stand til at rive mig selv fri.

 

Det krævede imponerende tålmodighed og åbenhed, men til sidst fik hans rolige energi og søde tilgang til situationen fik mig til at slappe nok af og give slip.

 

Han var alt det jeg ikke vidste jeg have brug for – og nu ville ønske jeg kunne have haft i mit liv, bare lidt længere.

Tags: