Mine favoritdagens fra 2016

december 31, 2016 at 16:31

H&M Conscious Collection jumpsuit med palmeprint

Et af årets favoritoutfits er det her med palmebuksedragt…

 

Selvom jeg ikke har været den allermest flittige på outfitfronten (eller har planer om at blive det), så er det alligevel blevet til nogle stykker i 2016.

 

Jeg har udvalgt mine yndlingsdagens fra året der gik. 14 styks er det blevet til. Der er nogle klare favoritter til hverdag og fest, og der er helt sikkert flere af dem der bliver copy/pasted over i 2017.

 

Outfitmæssigt må 2016 have været det år, hvor jeg er gået allermest med højhalsede bluser, kjoler, sweatre. Det kommer jeg nok til at fortsætte med. Jeg er også blevet glad for hårbånd og tørklæder i håret, og jeg vil sikkert anskaffe mig flere til næste år. Derudover skal jeg også have anskaffet mig endnu flere partysokker til regnfyldte tirsdage og festlige anledninger. Og min kimono må gerne få nogle flere søskende til at peppe mine grå og sorte outfitdage op. I 2017 vil jeg også gerne bruge min hat mere og blive en ægte hatte-pige, også på dansk jord.

 

Hvad tager du med fra 2016 til 2017s garderobe?

Blonde t-shirt og bordeaux-bukser

…og det her iført min fine bordeauxbuks fra COS på et flot sensommerdag…

Plisseret nederdel og højhalset bluse

…og med plisseret nederdel og højhalset bluse i koldt vintervejr…

mbyM kimono

…og på Bispebjerg Kirkegård med min forårskimono

Striber, nederdel og lange støvler

…og da jeg følte mig en smule parisisk i Akademihaven i Sorø…

Sort buksedragt

…og i en lille sort buksedragt og italiano-hårbånd i Milano…

Mønstret kjole fra mbyM

…og i højhalset kjole til forårsbryllup…

Grå maxikjole, læderjakke og sneakers

…og med læderjakke, maxikjole og sneakers

Lang cardigan, stribet skjorte og jeans

…og iført nye og gamle favoritter

Hat, culottes og hvid skjorte

….og med hat i New Yorks gader

Maxikjole med print

….og på stranden på Mallorca med farverig feriekjole og sandaler

Hvid silkeskjorte, mørkeblå slacks og glimmersokker

…og med frynsetaske og partysokker

Højhalset bluse og culottes

….og i højhalset og culottes på Islands Brygge…

High waisted bikini fra Weekday

….og højtaljet bikini ved pool under Mallorcas sol…