Langsom lørdag

oktober 8, 2016 at 13:52

Langsom lørdag, Frank, mops, pug

I dag er dømt langsom lørdag. Jeg kom sent hjem i går aftes efter en lang dag, Frank havde overnattet hos sin plejemor, så jeg kunne bare åbne min hoveddør, lukket ham ind og gå ind under dynen på sofaen med dyret i min fodende. Jeg er træt og stiv i kroppen.

 

Morgentimerne og formiddagen er langt gledet med kaffe og Mads & Monopolet, skrive en langt, og hårdt, indlæg, som jeg endnu ikke ved om skal deles med andre end de relevante parter. Lave havregrød, fotografere selvsamme grød, starte på et long overdue projekt. Se et afsnit Homeland, men det var lidt for meget spænding på en langsom lørdag, så jeg har slukket fjernsynet igen.

 

Nu sidder jeg i mit nattøj og overvejer mit næste træk. Det bliver nok blødt tøj og en tur ud i den friske luft. Det er nok godt for min tunge hoved og stive krop.

 

Senere har jeg lavet en spontan aftale med kusine A til noget hyggeligt. Nu vil jeg komme videre i dagens (langsomme) program. Først tøj på.

 

Ha’ en dejlig (langsom) lørdag derude!