En vigtig lektion til koncerter

oktober 31, 2016 at 08:43

MØ koncert Forum

Mark my words – ALDRIG GÅ TIDLIGT TIL EN KONCERT! Aldrig!

 

Jeg havde fået billetter til MØ i Forum i fødselsdagsgave. Vi var tre piger afsted, vi spiste mad sammen inden og ankom tidspunkt til at se begge opvarmningsbands (og den alt for nice dj, som seriøst spiller en playliste taget direkte fra mit teenageværelse; Brandi, TLC, Spice Girls. Det var flot!).

 

Vi fik en øl, MØ gik på. Det var en fest, masser af god musik og MØ er jo bare pisse sej og alt for cool. Hun spillede nogle nye numre, hvilket hun også selv sagde kan være lidt kedeligt, men nu prøver vi. Hun sang Cold Water (elsker den sang!), dog uden Justin Bieber. Hun kom igennem sit set, men havde ikke spillet Lean On. Vi havde snakket om at smutte ned mod garderobe lidt før alle andre, men ikke hvis hun spillede Lean On som sit ekstranummer. Hun kom ud på scenen igen og tonerne til en (for os) ukendt sang begyndte, vi kiggede skuffet på hinanden og tullede stille og roligt ned mod garderoben.

 

Der er allerede kø, men da Lean On alligevel kom havde vi pludselig virkelig god plads til at danse og vi jokede med, at vi da skulle have været dernede hele koncerten. Pludselig kommer der (endnu) en yderst velkendt sang fra mit teenageværelse: ‘Say You’ll Be There’ med Spice Girls (Jeg var KÆMPE Spice Girls-fan!). ‘Nååh ja, hun har lavet et cover med det nummer’ siger en af pigerne. ‘Fedt!’ udbryder jeg og vi danser videre. Vi får udleveret vores jakker og kommer udenfor i den kolde oktoberluft. Vi snakker kort om koncerten, krammer farvel og jeg cykler hjem til Frank til aftenlufteturen, høj på MØ.

 

Lørdag morgen kom jeg i tanke om mine optagelser fra koncerten, hørte de forskellige bidder fra koncerten og lagde et lille videoklip på Instagram. Nysgerrig som jeg er, skulle jeg lige se, hvad andre har fanget, og så så jeg det. Melanie C på scenen sammen med MØ – til samme koncert jeg var til, men jeg så det ikke, fordi vi var gået tidligt ned i garderoben!!!!

 

Røv røv røv røv røv! Argh! Øv!