Weekendmålsætning

september 29, 2016 at 21:06

Græskarsuppe med mango- og æblestykker

Den kommende weekenden er den første weekend jeg har haft der ikke har været fuldkommen booket i en måned. Faktisk er den ganske åben, jeg har med vilje ikke lavet en eneste plan eller aftale. Og selvom der er en stor sandsynlighed for, at jeg bliver ramt af en følelse af panik og rastløshed, så vil jeg forsøge at lade den være åben og helt min til at gøre præcis det jeg har lyst til.

 

De sidste to weekender er gået med at bage og forberede mad til mine fødselsdagsbruncher, men det er længe siden jeg har brugt min weekend på at forberede måltider til fryseren. Det er ellers min livret. Altså gode hjemmelavede retter jeg selv har lavet og derfor godt kan lide, der bare skal opvarmes og så er der mad.

 

Derfor har jeg sat mig selv en lille weekendmålsætning om at købe ind og lave lidt lækkert til fryseren til kolde og trætte efterårsaftener, hvor jeg ikke gider lave mad, men ikke gider at spise take away.

 

Jeg har vist tilredt mig en begyndende efterårssnue, så jeg tænker, at en spicy græskarsuppe vil være et hit og så eksperiemtere med en vegetarret af en art. Og måske et flaske med ingefærshots.

 

Derudover har jeg en idé om at tage til en dobbelt yogatime, hvis det kunne passe, gå lange ture med Franko og få masser af frisk luft i lungerne og ordne nogle praktiske hængepartier herhjemme, så jeg er frisk, opladt, har styr på min base og har masser af mad i fryseren når det bliver mandag igen.

 

Hvad er din weekendmålsætning?