Min sydfynske getaway & TV-frie dage

august 6, 2016 at 17:32

Den gamle station i Ulbølle, Sydfyn

Sommermiddag, Sydfyn, Ulbølle

Frank og Albert

Ulbølle Kirke, Sydfyn

Sydfyn

Sydfyn, blomster, flowers

Frank, Culfo og Albert, Sydfyn

Det er ingen hemmelighed, at mit bypigehjerte (også) banker for Sydfyn og landlig idyl, så da min onkel og tante manglede en hundesitter til deres to fladtrynede hunde var jeg hurtig til at melde mig til opgaven.

 

Givet jeg var en smule bekymret for, om jeg ville få økuller af at være alene i huset i flere dage, mens de havde en fest på Roskilde, men tiden gik overraskende hurtigt.

 

Jeg ankom sent tirsdag efter job til sommermiddag kreeret af min onkel A i haven, spiste nyplukkede jordbær fra haven med fløde, og morgenen efter drog han afsted. Jeg arbejdede hele onsdag og om aftenen kom min tante M hjem fra arbejde, vi spiste sammen, gik aftentur med hundene, spiste flere jordbær med fløde og gik tidligt i seng. Næste morgen tog hun afsted til Roskilde og jeg var efterladt alene i den gamle station med tre hunde.

 

Men tiden gik bare; langsomme dage med arbejde, indkøb i den lokale DagligBrugsen, madlavning, kunsten at gå tur med tre hunde på én gang og masser af læsning i min tykke bog.

 

Dagene (nok nærmere ugerne rettere) op til følte jeg, at mit TV-forbrug var steget lige lovligt højt og jeg var egentlig ret træt af at jeg var kommet ind i en rytme, hvor Netflix fuldstændig havde overtaget mine aftentimer, så jeg besluttede mig for at holde helt TV-fri, mens jeg var der. Nogle aftener fristede fjernbetjeningen, men jeg holdt fast i min beslutning og det var fantastisk! Jeg fik læst rigtig meget, gået længere ture med hundene og passede min sengetid, fordi jeg ikke liiige skulle se et til afsnit.

 

Nu er det lidt over en måned siden mit TV-frie eksperiment og jeg tror snart godt jeg kunne trænge til en tur mere. Måske endnu en tur til fine Fyn kunne være startskudet?

Jordbær, sommer

Blomst, Sydfyn, have

Culfo og Albert

Ribs, Sydfyn, have

Sydfyn, have, garden, sommer

Solsikke, Sydfyn

Frank, Culfo og Albert, Sydfyn