Danskeroutfittet

august 11, 2016 at 08:25

Læderjakke, grå t-shirt, sorte bukser og sneakers, dansker-dagens

Læderjakke, grå t-shirt, sorte bukser og sneakers, dansker-dagens

Læderjakke, grå t-shirt, sorte bukser og sneakers

Leather jacket H&M // T-shirt &Other Stories // Trousers H&M // Sunglasses AJ Morgan // Sneakers Reebok Furylite // Bag Marc by Marc Jacobs

 

Jeg opdagede for nyligt, at jeg er voldsomt bagud i mine dagens. Så meget bagud, at der gemte sig en kladde på det her dansker-dagens fra New York. Vejrmæssigt passer det dog godt på i dag, og jeg har faktisk noget ret tilsvarende på netop i dag, så her får I det sørme. Kun lidt over to måneder efter.

 

Som jeg stod klar ved døren til endnu en dag i New York kiggede kusine A på mig og sagde: ‘Det er et rigtig danskeroutfit, det der’, og så kiggede jeg ned ad mig selv og måtte give hende helt ret. Sorte bukser, grå t-shirt, læderjakke, solbriller og hurtige sneakers, totalt københavneruniformen.

 

Heldigvis behøver man ikke kun at klæde sig udenfor ens comfort zone, selvom man er på en anden side af atlanterhavet. Nogle dage er bare til det velkendte og gennemtestede.

 

På netop denne dag var vi taget op til Central Park for at tulle lidt rundt og gå på opdagelselse i en ny del af Manhattan (se dagens snapdagbog her), og så var det jo en åbenlys mulighed for at tage lidt outfitbilleder i den pæne park, nu vejrguderne havde været så søde at få det til at stoppe med at regne igen.

 

Der var kun grine- og jokersmilsbilleder fra den dag, det må skyldes det ualmindelige gode selskab jeg var med. Og min nye sneakers, måske.