Kvinder der gør det selv – selv

marts 20, 2016 at 18:19

We Can Do It!

Som ung (relativ ung i mit tilfælde), særligt kvinde, får man tudet ørerne fulde af, hvor svært det kan være at blive gravid, hvor mange procent af par ikke kan blive naturligt gravide, hvor mange mænd der har dårlig sædkvalitet, kunstbefrugtning der ikke altid lykkes og kvinder der bliver trætte af at vente på den der far til sine børn og gør det selv.

 

Solo-mødre, en hel ny betegnelse for kvinder, der gør det selv, er tilføjelsen til viften af allerede eksisterende familiekonstellationer. Pisseseje typer! En tur på Riget og en donorbaby. Sådan da.

 

Jeg ved ikke om jeg ville kunne det. Få en baby alene.

 

Foruden økonomi og plads, så ved jeg simpelthen ikke om jeg ville kunne være den mor jeg gerne vil være, hvis alt hang på mig. Hele tiden, hver evigt eneste dag. Jeg er bange for, at jeg bare ville være virkelig sur og træt, fordi jeg ikke havde sovet eller fået et ordentligt bad i ugevis. Aldrig at have tid til mig selv. Jeg ved det ikke. Det lyder som en ordenlig mundfuld.

 

Jeg er muligvis ikke selv et sted, hvor jeg kan sige, at jeg ville kunne gøre det, men jeg har alt muligt forståelse for beslutningen og rationalet om, at det kan godt være, at man allerhelst ville have være far, mor og barn-konstellationen, men ikke kan vente på den der famøse baby daddy for evigt.

 

Man skal aldrig sige aldrig…

 

Billede via Stelling Dames