Små ting

januar 11, 2016 at 14:04

Cranium

{Nytårskur med Cranium – verdens sjoveste spil!}

 

Sidste uge var en særledes rar en af sin slags. Særligt når man tænker på, at det tilmed var den første uge af januar, som nok er de færrestes favorituge på året. Ikke desto mindre var min rigtig dejlig og mit humør var højt. Mandag aften kom kusine A inden sin afrejse til Canada og tirsdag sagde vi farvel med afskedsbrunch på Mad & Kaffe. Resten af dagen arbejdede jeg hjemme til yndlings O kom og hentede mig og vi skulle pieceres (det gjorde nallefar) og efterfølgende drikke fejringscocktails og spise hotdogs på Foderbrættet.

 

Det var i det hele taget en rigtig skøn mad-uge, og det er altid med til at gøre en uge ekstra god i min bog. Til onsdagsmødet på jobbet fik vi årets første fastelavnsboller fra Lagkagehuset, fredag aften gik med spilleaften med mine kolleger, champagne og pizzaer fra Gorm’s, lørdag genoptog jeg min lørdagstradition med lidt godt fra bageren og Mads & Monopolet (nu på P4) og lørdag aften stod den på tunbøffer på Slottet. (Søndag løb jeg for første gang i lang tid, og det gjorde tilmed ikke engang ondt. yay!).

 

Det går for resten godt med mit nytårsforsæt om mindre nokkeri; Projektet er godt skudt igang med køb af min fødselsdagsgave fra min mor (fik pengene på dagen, skulle bare beslutte mig) og spontan bestilling af billetter til New York! Ikke så meget nokkevæk og mere action!

Brunch på Mad & Kaffe, morgenmad

{Afskedsbrunch for kusine A}

Frank som Yoda

{Yoda-Frank i cykelkurven}

Fastelavnsbolle, fastelavn. Lagkagehuset

{Årets første fastelavnsbolle}

Morgenmad

{Lørdagsmorgenmad på tallerkenen og Mads & Monopolet i radioen}

New York

{Nedtælling til gensyn som en af mine favoritbyer og -piger}

Foderbrættet

{Hotdogs og cocktails på Foderbrættet}

Gave, lille pakke

{En forsinket fødselsdagsgave}