Små ting

december 7, 2015 at 08:42

Frank

{Puttehunden}

 

Første uge i december er allerede gået, men jeg er ved godt mod og mit julehumør fejler intet. Jeg har nemlig brugt min weekend sammen med den mindste og vi har julehygget for alle pengene. Vi har spist risengrød, bagt honningkagehjerter, været på julemarked i Kødbyen, set Alene Hjemme og spist bland-selv-slik, pyntet honningkagehjerter og bagt masser af andre julegodter, som alle nok skal komme på bloggen her i løbet af december.

 

Frank var ekstra sød ved gensynet med den mindste og kunne næsten ikke være i sin sele af ren og skær begejstring, da vi hentede ham ved Dybbølsbro fredag aften. Han sprang op og ned og vente og drejede sig for hele tiden at kunne holde øje med om han nu også gik med os hjem.

 

Den første nat lod jeg Frank smutte ind i stuen til den mindste sovende på en luftmadras, men da jeg kunne høre ham mostle for meget rundt hentede jeg ham ind i soveværelset og tøjerede ham til skamlen, som jeg plejer, når han ikke kan finde ro. Det virker normalt altid, men Frank ville så gerne ind til sin onkel, at han satte sig til at pive og gø indtil jeg gav op og erklærede nattesøvnen for ovre. Den efterfølgende nat fik han lov til at sove i stuen fra starten og han sov i ske med sin onkel hele natten. Ren kærlighed!

Juicy Burger

{Post-shopping burger med min søster}

Morgenmad

{Lørdagsmorgenmad med den mindste}

Honningkagehjerter

{Honningkagehjertepynterier}

Verdens største vanijekrans, Løgismose

{Verdens største vaniljekrans fra Løgismose}

Adventshygge, juletradition, advent, honningkagehjerter, æblegløgg

{Adventshygge}

 

English: The first week of December is already gone, but my spirits are high and I’m still in an excellent Christmas mood. Probably because I’ve had a lovely Christmassy weekend together with the youngest. We’ve baked lots of Christmas treats, visited a Christmas market, watched Christmas movies and enjoyed each others company.

 

Last weeks’ little things includes my snuggle bunny, a post-shopping burger with my sister, weekend breakfast with the youngest, honey heart decorations, the world’s biggest Christmas cookie (sort of) and an advent get-together at my place.