Stripes on Stripes

januar 20, 2015 at 09:47

Striped cardigan and striped shirt

Striped cardigan and striped shirt

Striped cardigan and striped shirt

Striped cardigan and striped shirt

Striped cardigan and striped shirt

Striped cardigan and striped shirt

Striped cardigan and striped shirt

Striped cardigan and striped shirt

 Cardigan Second Female // Shirt H&M // Jeans Weekday // Boots Shoe Shi Bar // Bracelet See Me // Nail polish L’oreal ‘Metropolitan 604’

 

Hvad er bedre end striber? Striber på striber naturligvis, og sådan kom det til at jeg en dag i sidste uge valgte at iføre mig verdens blødeste stribede cardigan med verdens blødeste stribede skjorte. Det var blødt og rart. Bedst som jeg kan lide det.

 

Et andet mønster, som jeg elsker næsten ligeså meget som striber er leopard. Da jeg sad og samlede billeder sammen fra mine vinteroutfits i 2014 blev jeg pludselig opmærksom på, at jeg ikke havde luftet mine leopardstøvler alt for længe. Det var jeg hurtig til at lave om på og på kom de!

 

Jeg så faktisk støvlerne på udsalg hos Samsøe Samsøe i Købmagergade i søndags, så hvis du lige står og mangler lidt pletter til fusserne, så kan du score dig et par til billige penge.

 

I dag er humøret (heldigvis) højere end i går, hvor det hele var lidt dumt. Det er utroligt, hvad en god nats søvn kan gøre ved ens humør. Jeg er bare et bedre menneske, når jeg har fået min nattesøvn. Og jeg ikke er sulten, fryser eller skal tisse.

 

English: What’s better than stripes? Stripes on stripes obviously, and that’s how I decided to wear the world’s softest striped cardigan with the world’s softest striped shirt. It was soft and nice. Just as I like it. 

 

Another pattern I love almost as much as stripes is leopard. When I sad and collected photos from my winter outfits in 2014 I suddenly realized that I hadn’t worn my leopard boots in forever. I was quick to fix that mistake and on they came!

 

I actually saw the boots on sale at Samsøe Samsøe on Købmagergade on Sunday, so if you’re on the look out for some spots for your feet, then you can score yourself a pair on discount. 

 

Today I’m (fortunately) feeling a lot better than yesterday when I was feeling a bit off. It’s amazing what a good night’s sleep can do for you. I’m just a better person when I get my sleep. And when I’m not hungry, cold or have to pee.