Midi Skirt

december 16, 2014 at 18:43

Midi skirt and light pink sweater from H&M

Midi skirt and light pink sweater from H&M

Midi skirt and light pink sweater from H&M

Midi skirt and light pink sweater from H&M

Midi skirt and light pink sweater from H&M

Midi skirt and light pink sweater from H&M

Rings from Julie Sandlua and Jane Kønig

Midi skirt and light pink sweater from H&M

Midi skirt and light pink sweater from H&M

Sweater H&M // Midi skirt H&M // Boots Vagabond // Ring with green stone Julie Sandlau & braided ring Jane Kønig // Necklace from Jane Kønig // Nail polish Essie ‘Really Red’

 

Lige siden midi-nederdelene kom frem (igen), har jeg tænkt, at det var en trend der måtte komme og gå uden jeg skulle lege med den. Jeg var overbevist om, at mine små korte ben (og hofteparti) ville ikke kunne bære en nederdel der skar midt på skinnebenet. Men så tog jeg springet ud i en midi-nederdel (faktisk var det et sæt) og nu har jeg erhvervet mig endnu en.

 

Den kræver et par hæle, men det er helt sikkert, at jeg har ændret min mening om midi-nederdele.

 

English: Ever since the midi skirts came fashionable (again), I’d thought to myself that it would be a trend that had to come and go without me playing along. I was convinced that my short legs (and wide hips) wouldn’t be able to pull off a skirt which stopped at the middle of my shinbone. But then I gave an midi skirt a try (actually it was a set) and now I’ve purchased my second one. 

 

It requires a pair of heels, but it’s safe to say that I’ve changed my mind about midi skirts.