Glædelig jul

december 25, 2014 at 17:26

Shirt and pencil skirt

Shirt and pencil skirt

Shirt and pencil skirt

Shirt and pencil skirt

Shirt and pencil skirt

Shirt and pencil skirt

Shirt H&M // Skirt Saint Tropez // Pumps Google by kmb // Nail polish Essie ‘Really Red’

 

Glædelig jul! Jeg håber I havde den skønneste aften fyldt med dejlig julemad, hyggeligt selskab og fine gaver. Det havde jeg i hvert fald. Og masser af hundemøs fra verdens sødeste labradoodle. Det slår gode gaver i min bog, selvom jeg også fik masser af dem.

 

I dag er jeg træt og har bare tullet rundt i nattøj, beundret sneen der faldt, set fjollet julefilm, gået en lang tur i skoven med min familie, snacket til den helt store guldmedalje og konstant bevæget mig mellem stadier af sult og kvalme. På en måde er anden juledag faktisk allerbedst. Der er ingen høje forventninger, bare rare og afslappende aktiviteter på programmet, hvor selve juleaften har en tendens til at akkulumere i urealistiske forventninger og forestillinger om den perfekte aften som ingen familie muligt kan lave op til. Er jeg den eneste der har det sådan?

 

Jeg skal bestemt ikke klage, min juleaften var ganske rar, og jeg kan ikke andet end at tænke på dem der er triste og ensomme her i juletiden. Hvis du er en af dem, så sender jeg rare tanker og masser af virtuelle kram i din retning!

 

English: Merry Christmas! I hope you had the most amazing night filled with delicious a Christmas dinner, good company and pretty gifts. I sure did. And lots of doggy kisses from the world’s sweetest labradoodle. That beats good gifts in my book, although I also got several of those too. 

 

Today I’m tired and I’ve just hung out in my pjs, admired the snow falling, watched a silly Christmas movie, gone for a long walk in the woods with my family, snacked like my life depended on it and constantly moved between stages of hunger and nausea. In some way December 25th is actually my favorite day (Danes celebrate Christmas on the 24th). There are no high expectations, just nice and relaxing activities, whereas Christmas Eve have a tendency to accumulate in unrealistic expectation and notions about the perfect evening no family can possibly live up to. Am I the only one who feels that way?

 

I definitely can’t complain, my Christmas was very lovely, and I can’t help but think of those who are feeling sad or lonely during Christmas. If you are one of those, I’m sending you happy thoughts and lots of virtual hugs your way!

Shirt and pencil skirt

Hundemøs

Shirt and pencil skirt

Shirt and pencil skirt

Shirt and pencil skirt

Shirt and pencil skirt