Five Things

november 24, 2014 at 13:33

Frederiksborg Slot

{Det fineste slot på en flot novemberdag // This castle on a beautiful November day}

Sunset, solnedgang

{Jeg har vist en ting for solnedgange // I’m a sucker for a good sunset}

Brændeovn

{Denne her tid på året // This time of year}

Ludwig

{Ham her, også våd // This guy, also went wet}

Pad Thai

{Hjemmelavet Pad Thai // Homemade Pad Thai}

 

Sidste mandags fem små ting røg i svinget, så denne uges er en slags opsamling om man vil. De sidste to ugers små ting har inkluderet en flot solskinsdag og et endnu flottere slot. (Jeg prøver at distrahere mig selv fra, at det var den sidste solskinsdag vi har haft og det er nu 13 dage siden). Den smukkeste solnedgang fra min stedmors hjemmekontor, hvor jeg de sidste mange weekender har ageret ‘lektiehjælp’ og assisterede i hendes afgangsprojekt.

 

Brændeovnsæsonen gør mig glad hvert år. Jeg elsker at stå foran den varme brændeovn og bare suge varmen til mig. Med et glas gløgg i hånden er det ekstra godt, på denne tid af året. Den viser virkeligt sit værd, når man kommer hjem efter en lang tur i skoven med en våd vuf og kolde fingre. Sådan en fidus står på min boligdrømme-liste! Indtil da nyder jeg godt af mine forældres, så snart jeg har muligheden.

 

Fredagslykke i form af hjemmelavet Pad Thai, 90’er filmklassiker på fjernsynet, rigtigt med vin og godt selskab gav min weekend den bedst mulige start, og derfor også med blandt fem små ting, der har gjort mig glad på kolde og våde novemberdage.

 

English: Last Monday’s ‘Five Things’ was lost in the chaos, so this week’s is a summary if you will. The past two weeks have included a beautiful sunny day and an even more beautiful castle. (I’m trying the distract myself from the fact that it was the last sunny day we have had and it’s now 13 days ago). The most incredible sunset from my stepmom’s home office, where I’ve spend the past many weekends assisting her in her final project. 

 

The wood burning oven season made me excited every year. I love standing in front of the warm wood burning oven and just soak up the heat. With a glass of mulled wine in my hand makes it especially nice, this time of year. It really shows its worth when you get back after a long walk in the forrest with a wet dog and cold fingers. Such a genius invention is high on my wish list for my future home! For now I’m enjoying my parents’ whenever I get the chance. 

 

Friday’s happiness in the shape of homemade Pad Thai, 90s movie classic on TV, plenty of wine and great company kicked-off this weekend in the best possible way, and therefore also among the five little things which have made me happy during cold and wet November days.