Design din egen Magnum-is

maj 26, 2014 at 09:32

Magnum i Company's

Magnum i Company's

Magnum i Company's

Magnum i Company's

Magnum i Company's

Magnum i Company's

Magnum i Company's

Magnum i Company's

Magnum fejrer deres 25 års fødselsdag og i den anledning er der blevet sat en kæmpe isbar op i Companys Original på Strøget i København, hvor du kan designe din helt egen Magnum-is. Først vælger du, hvilken chokolade (mørk eller hvid) du vil have dyppet din is i, herefter kan du vælge i mellem alverdens toppings – fra minikys, sølvkugler, lyserødt pufsukker og rosenblade. Det skulle du ikke sige to gange til mig, så jeg fik hurtigt arrangeret, at min (ligeså madglade som mig selv) kusine A og jeg skulle en tur forbi Companys i weekenden og lave vores egne is. En oplagt weekendaktivitet for de isglade!

 

Du kan style din egen Magnum-is til og med tirsdag d. 10. juni og det koster 30 kr. for en is, så det er bare med at komme afsted!

 

English: Magnum is celebrating their 25th birthday and on that occasion they have built a massive ice cream bar inside the clothing store Companys Original on Strøget in Copenhagen, where you can design your very own Magnum ice cream. First you pick what kind of chocolate (dark or white) you’d like to get your ice cream dipped in, then you pick your toppings among a long list of different toppings – from mini meringues, silver balls, pink sugar and rose leaves. You didn’t have to tell me twice, so I was quick to arrange for my (equally food enthusiastic) cousin A and I to stop by Companys during the weekend and make our own ice cream. An obvious weekend activity for ice cream-lovers!

 

You can style your own Magnum ice cream until Tuesday, June 10 and it costs DKK 30 for an ice cream, so there’s no reason to wait!