Tip: Aamanns

april 11, 2014 at 09:50

Aamanns

Aamanns

Aamanns

Aamanns

Nu er det weekend igen, så jeg synes, at det ville være passende, at dagens indlæg var et lille bud på en rar weekendsaktivitet. For hvis jeg selv befandt mig på dansk jord i denne weekend kunne jeg altså virkelig godt spise et par stykker smørrebrød på Aamanns.

 

Tilbage da jeg blev kandidat fik jeg et gavekort til netop Aamanns af min søde veninde Anso, som også arbejder i delien som butikschef. Af uransagelig årsager blev det ikke før for en månedstid siden, at drengen og jeg fik arrangeret et frokostdate derinde. Jeg havde fået smørrebrød  fra Aamanns før, så jeg vidste godt, at det var lækkert, men jeg havde glemt, hvor lækkert det var. Det var så godt, at da jeg havde spist mine stykker smørrebrød bestilte jeg et til. Vi havde heldigvis også fået det arrangeret sådan, at vi kom en dag, hvor Anso var på arbejde, så vi fik tilmed den hyggeligste og sødeste betjening.

 

Prøv deres hønsesalat og grillet oksetyndsteg med remoulade. Jeg vil næsten garantere dig, at du ikke vil blive skuffet. En hindbærbrus til er bestemt også et hit!

 

English: Now it’s weekend again I thought it would be appropriate if today’s post was a little idea for a nice weekend activity. If I was on Danish grounds this weekend, I could really go for a couple of Aamanns’ open-faced sandwiches, what we Dane refer to as ‘smørrebrød’. 

 

Back when I got my masters I got a gift card for Aamanns from my sweet girlfriend Anso, who also works in the deli as a store manager. For unknown reasons it wasn’t until a month ago the boy and I got around to arranging a lunch date at Aamanns. I’d tried their smørrebrød before, so I knew it was good, but I’d forgotten just how good. It was so good, that when I’d finished my pieces of smørrebrød I ordered one more. Luckily we’d arranged it so we were there a day Anso was working so we also got the best service. 

 

Try their chicken salad and roasted sirloin with the Danish remoulade. I almost guarantee you won’t be disappointed. A raspberry soda to go along with it is also a hit! 

Aamanns

Aamanns

Aamanns

Aamanns

Aamanns

Aamanns

Aamanns

Aamanns

Aamanns

Aamanns