Status on the new job

marts 18, 2014 at 21:33

Magstræde

Frederiksholm Kanal

Breakfast from Emmerys

Gammel Strand

Kokostop

14 dage plus det løse inde i mit nye job og jeg er glad. Sådan rigtig glad, helt ned i maven. Jeg tror, at jeg har fundet min rette hylde. Det er altid svært, når man starter nyt arbejde, for man ved jo ikke, hvordan det rent faktisk er at arbejde der, om opgaverne er udfordrende, afvekslende eller sjove – eller om du overhovedet er god til det. Eller om dine nye kolleger er søde.

 

Jeg har bestemt været heldigt. Mine tre nye danske kolleger har simpelthen været så søde og taget virkelig godt i mod mig. Det føles slet ikke som om jeg kun har arbejdet der i et par uger, nærmere flere måneder. Allerede fra første dag blev jeg bare kastet ud i det og en kæmpe bunke af opgaver ligger allerede på mit bord. Min chef er en meget entusiastisk mand, som daglig kaster fine og rosende ord min vej. Det er så dejligt.

 

Jeg mødte op på min første dag til mit eget kontor (hej voksenliv!) og en sprit ny MacBook Air og en KÆMPE Mac skærm. Pludselig savnede jeg ikke så meget min gamle grimme Dell-computer længere. Selvfølgelig savner jeg stadig mine søde piger, men jeg er så småt ved at vende mig til, at de ikke er der til en lille kaffepause i løbet af dagen. Så er det så heldigt, at de på mit nye arbejde har en lille hyggelig tradition med lige at holde en lille pause sammen hver eftermiddag omkring kl. 14, hvor man får en kop kaffe og en småkage (eller en lækker øko-dadel). Det er vældigt rart.

 

Cykelturen ind til fine Magstræde er bestemt heller ikke dårlig. Det eneste problem er, at det tager mig en evig at komme ind på kontoret, fordi jeg lige skal tage et billede af Gammel Strand eller Frederiksholms kanal. Og Emmerys, der ligger på hjørnet, er også god ved mig. Det bageri har allerede reddet mig et par morgener fra sultedøden eller understøttet min kagelyst.

 

English: Some 14 days into my new job and I’m happy. You know really happy, all the way down in my stomach. I think I’ve found the right place. It’s always a bit hard, when you start a new job, because you don’t know how it’s  like to actually work there, if your tasks are challenging, diverse or fun – or if you’re even good at it. Or if your new colleagues are nice. 

 

I’ve definitely been lucky. My three new Danish colleagues have just been so nice and welcoming towards me. It doesn’t feel like I’ve only been there for a few weeks, more like several months. Already from day one I was just thrown into it all and a massive pile of tasks are already on my shoulders. My boss is a very enthusiastic man, who daily throws nice and complimentary words my way. It’s really nice. 

 

I showed up on my first day to my own office (hi adult life!) and a brand new MacBook Air and a GIGANTIC Mac screen. Suddenly I didn’t miss my old ugly Dell computer anymore. Obviously I still miss my sweet girls, but I’m slowly getting use to they aren’t there for a little coffee break during the day. Then it’s lucky that at my new job they have this lovely tradition to take a little break together every afternoon around 2PM, where you grab a cup of coffee and a cookie (or a delicious organic date). It’s so nice.

 

The bike ride into pretty Magstræde isn’t too bad either. The only problem is that it takes me for ever to get into the office, because I always just need to take one more photo of Gammel Strand or Frederiksholms kanal. And Emmerys, which lies just on the corner, has also been good to me. The bakery has already saved me from starvation a couple of mornings or indulged my sweet tooth. 

Tags: